Live acum XNS
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Vica Blochina, umilită de administratorii blocului în care locuiește, după penalitățile la întreținere. Cât a trebuit să plătească: ”Cum îți permiți să cumperi cafea la Mykonos....”

EXCLUSIV. Vica Blochina, umilită de administratorii blocului în care locuiește, după penalitățile la întreținere. Cât a trebuit să plătească: ”Cum îți permiți să cumperi cafea la Mykonos....”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 31.10.2022 la 23:39 Actualizat pe 31.10.2022 la 23:39

Vica Blochina traversează o perioadă destul de agitată, asta din cauza scandalului pe care îl are cu adminstratorii blocului în care locuiește. După ce i s-au pus penalități peste penalități la întreținere, acum vedetei i s-au furat bunurile din boxa personală. Ea a depus o plângere penală, dar susține că a fost și umilită de către adminsitratori atunci când i-a rugat să nu-i mai pună penalități.

Vica Blochina așteaptă ca poliția să facă dreptate în scandalul în care se află cu administratorii blocului în care locuiește. Vedeta a depus o plângere penală, asta după ce i s-au furat bunuri personale din boxa sa pe care o are în blocul în care deține un apartament.

Vica Blochina a fost umilită de administratorii blocului în care locuiește! Ce i s-a întâmplat vedetei

Administratorii inițial au adus în discuție cazul vedetei în presă, atunci când au susținut că Vica Blochina nu își plătește întreținerea și are o mulțime de penalități.

”Aștept de la poliție să se finalizeze tot procesul, plângerea penală. Mi s-au furat atâtea lucruri, mi s-au luat fără să mă anunțe nimeni. Cum adică vii peste boxele mele și le deschizi așa? Că vrei tu să pui stăpânire pe ele?

Când ai tupeu fantastic nu te mai interesează absolut nimic, înjuri, dai în presă că nu plătesc întreținerea. Eu am plătită întreținerea la 0. Deci ei m-au chinuit cu întreținerea asta de când s-a construit blocul efectiv, iar eu sunt sigură că sunt sute de mii de oameni în România care au această problemă”, ne-a povestit Vica Blochina, în exclusivitate pentru Spynews.

Blondina susține că a avut de plătit aproape 10.000 de euro, căci i s-au pus penalități peste penalități și cu toate că s-a rugat de administrația blocului să oprească acest lucru, oamenii au continuat, iar sumele lunare veneau din ce în ce mai mari.

”Dacă din n motive ai ceva din urmă și îți vin penalitățile din urmă, și ei nu te lasă pe tine să respiri. Eu am plătit anul acesta aproape 10.000 de euro, suma totală cu penalități cu tot. Dacă vrei să scazi sau să rogi să oprească penalitatea, că pentru mine 10.000 de euro sunt bani foarte mulți, și 3000-4000 sunt foarte mulți, în afară de întreținere mai am și altceva de plătit. Eu sunt un om normal nu sunt o nebună să fabulez că sunt multimilionară și mă interesează”, a spus vedeta.

Mai mult de atât, Vica Blochina ne-a povestit și un episod în care a fost de-a dreptul umilită și i s-a râs în nas că nu ar avea bani să plătească întreținerea, dar are bani să se distreze pe insulele milionarilor din Grecia, Mykonos, acolo unde blondina a mers în vara aceasta.

Ea susține că s-a rugat de administratori să rezolve acestă probleme cât mai amiabil, însă nu s-a vrut, cu toate că ea a propus că vrea să plătească în rate ce are de plătit și să scape de problemele cu întreținerea, dar oamenii nici n-au vrut să audă de așa ceva.

”Eu ani de zile m-am dus și le-am zis să ne înțelegem, să oprească penalitățile, să mă lase să plătesc în rate. O chestie e să plătești pe lună 1000 de euro și alta e să plătești 10.000. M-am dus acolo și erau două doamne, una mânca o shaorma și s-a uitat la mine și mi-a zis cu gura plină: Cum îți permiți să plătești cafea la Mykonos, plătești și întreținerea. Gândește-te că din 2007 și până în 2022 administrația a avut un salariu de la mine foarte mare. Eu m-am dorit tot timpul să le plătesc”, a mai zis Vica Blochina.

Vrea să i se facă dreptate, căci altfel va acționa singură

Vica Blochina susține că vrea să i se facă dreptate după furtul din boxă, deoarece administratorii au pus mâna pe bunurile sale personale și e total interzis acest lucru. Cu toate astea, ei se apară și susțin că au anunțat-o pe vedetă că ar urma să-i fie scoase lucrurile din boxă, dar ea ne-a povestit că nu are niciun astfel de mesaj pe nicio rețea de socializare.

Blondina precizează că dacă poliția nu va face dreptate, atunci ea va acționa cu dovezi pe rețelele de socializare, acolo unde va arăta tuturor că e așa cum ea afirmă și în niciun caz cum administratorii blocului susțin.

”Mi-au luat mobila, parchet, lucrurile mele personale, cauciurile de la mașină. S-au dus în boxă și mi-au luat tot. Ei au zis că ne-a anunțat că venea ISU și nu știu ce, dar nu m-au anunțat. Nu m-a anunțat nimeni nicicum, nici pe telefon, nici pe mail și nicăieri. Cu ce drept te duci tu în boxa mea? Poliția dacă nu face treaba o să fac publice toate înregistrările pe online, eu am dovezi, am scris și la parchet, dacă ei nu își fac treaba, îmi fac eu, nu-i bai”, a mai zis Vica Blochina pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Vica Blochina, umilită de administratorii blocului în care locuiește, după penalitățile la întreținere. Cât a trebuit să plătească: ”Cum îți permiți să cumperi cafea la Mykonos....”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Tzancă Uraganu, în doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu să te odihnească, copil frumos și bun” / FOTO
  • Nepotul lui Tzancă Uraganu a murit
  • Momente grele pentru familia manelistului
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Orlando Zaharia a avut o criză de nervi! Ce l-a scos din minți pe jurat: „Bucătarii lui pește” / VIDEO
  • Chef Orlando Zaharia a avut o criză de nervi
  • De ce s-a enervat juratul
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Ce trebuie să gătească echipele. Ruleta Ingredientelor a decis: „Spate de vierme, gât de vrăbioară...” / VIDEO
  • Ruleta Ingredientelor la Chefi la cuțite
  • Ce trebuie să gătească echipele
Stiri interne
Florin Piersic a fost operat de urgență! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul unui spectacol
  • Florin Piersic, de la spectacol, direct pe masa de operație
  • Marelui actor i s-a făcut rău când se afla pe scenă
Stiri interne
O femeie a murit, după ce s-a înecat cu cartofi prăjiți. Tragedia a avut loc într-un restaurant din Sibiu. Organele ei vor fi donate
  • O femeie a murit, după ce s-a înecat cu cartofi prăjiți, în Sibiu
  • Maria nu a putut fi salvată
Stiri interne
Incendiu puternic în Sectorul 1 al Capitalei! Pompierii au intervenit de urgență / VIDEO
  • Incendiu în București
  • Pompierii au intervenit
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră pentru șoferii cu permis categoria B! Klaus Iohannis a semnat decretul
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 30 aprilie 2024. Balanțele fac un pas important în relația de cuplu, Scorpionii au noroc la bani
recomandare pe antena3.ro
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Ministrul Marcel Boloș, mesaj pentru românii care primesc pensii și salarii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se introduce stagiul militar obligatoriu în România? Ce spune Traian Băsescu
recomandare pe Jurnalul.ro
Răscoală în mai multe sate brașovene. Cea mai mare groapă de gunoi a Europei va fi lângă „Yellowstone de România”. 70 de tone de deșeuri vor fi aduse zilnic într-un „paradis verde”
recomandare pe a1.ro
Unde s-a refugiat Alex Militaru după despărțirea de Carmen Grebenișan. Anunțul lui, deși spunea că nu se pune problema de divorț