Live acum XNS
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Fiul cel mic al Nicolei s-a căsătorit! Cântăreața, primele declarații după ce și-a condus băiatul la starea civilă. Când va avea loc petrecerea: ”Azi am fost soacră mare”

Fiul cel mic al Nicolei s-a căsătorit! Cântăreața, primele declarații după ce și-a condus băiatul la starea civilă. Când va avea loc petrecerea: ”Azi am fost soacră mare”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 13.06.2023 la 15:06 Actualizat pe 13.06.2023 la 15:10

Nicola și-a condus astăzi fiul la starea civilă. Băiatul cel mic al artistei, Jonathan, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Nunta va avea loc peste doar două săptămâni, atunci când cei doi vor ajunge și în fața altarului. Cântăreața face primele declarații despre marele eveniment!

Bucurie mare pentru Nicola! Astăzi a devenit soacră mare

facebook

Bucurie mare astăzi pentru Nicola. Artista a trăit emoții uriașe, căci fiul ei cel mic, Jonathan, a hotărât ca astăzi să facă pasul cel mare și să se căsătorească cu aleasa inimii sale. Cei doi alături de familiile lor și câțiva prieteni au mers la oficiul stării civile, acolo unde au spus DA și unde au devenit soț și soție.

Nicola a devenit soacră mare. Fiul ei cel mic s-a căsătorit astăzi

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Nicola face primele declarații despre marele eveniment și spune că e foarte fericită și că nu se gândea că fiul ei cel mic se va căsători atât de curând după ce a început o relație cu cea care astăzi i-a devenit soție. Băiatul de 27 de ani și partenera sa au fost inițial prieteni foarte buni, dar și-au dat seama că sentimentele sunt mai puternice de atât.

”Da, azi am fost soacră mare. El mai rămăsese să se căsătorească. Chiar mă gândeam dacă el va fi genul acela care să se căsătorească târziu, dar nu. Și-a găsit jumătatea și au decis să facă pasul cel mare. Nu sunt împreună de foarte mult timp, dar se știu de multă vreme, au fost prieteni înainte, au avut o relație de prietenie foarte frumoasă, după care au decis să fie mai mult de atât”, a spus Nicola, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cununia civilă a fost una restrânsă, dar nici petrecerea de nuntă și cununia religioasă nu vor fi uriașe. Artista ne-a mai spus că nunta va avea loc peste două săptămâni și că au decis să facă cununia civilă mai devreme pentru a nu se aglomera.

”Ei au vrut ca cununia civilă să fie mai restrânsă și au vrut să o facă mai devreme înainte de nuntă ca să nu se aglomereze atunci. Urmează ca în două săptămâni să se cunune religios și să facă și nunta. Eu cred că au ales foarte bine să facă așa, să se mai elibereze cu programul, să nu fie stresați cu toate pe cap în ziua aceea. Am fost familiile și cei mai apropiați prieteni astăzi alături de ei”, ne-a mai zis interpreta.

Fiul cel mic al Nicolei și soția sa au îmbrăcat la cununia civilă haine tradiționale și același lucru se va întâmpla și la nuntă, cei doi fiind mari iubitori de tradiție. Cântăreața ne-a spus că e foarte posibil ca și ea, în calitate de soacră mare, să îmbrace portul românesc în ziua în care își va conduce fiul în fața altarului.

”Nunta nu va fi una mare, nu suntem noi genul unei nunți cu fast, va fi ceva simplu și frumos pe tradițional românesc, ei sunt iubitori de tradiția românească. El compune pe zona de tradițional românesc și a avut și piesă înscrisă la Eurovision Moldova cu surorile Osoianu tot pe tradițional, ei sunt iubitori de tradiție, de aceea s-au și îmbrăcat azi în costume populare, iar la nuntă vor fi la fel. S-ar putea ca și eu să mă îmbrac tot tradițional, vreau să-mi caut ceva foarte deosebit așa, cred că da, o să mă vedeți în costum popular românesc, azi a fost așa pe relax”, a mai zis Nicola.

Nicola, despre sfaturile pe care le dă copiilor ei

Din relația cu fostul soț, Nicola are doi copii, pe Jonathan, de 27 de ani și pe Maria Antonia, în vârstă de 29 de ani, însă mai are un fiu de 36 de ani dintr-o altă căsnicie și care a reușit să o facă și bunică pe frumoasa cântăreața.

Întrebată dacă le dă sfaturi copiilor ei în căsnicie, Nicola susține că dacă aceștia i le cer, atunci ea e acolo și îi sfătuiește, însă niciodată nu se bagă în viața celor trei copii dacă simte că băiații săi și fata nu au nevoie de sfaturi suplimentare.

”Dacă îmi cer sfaturi, le dau, dacă nu îi las să decidă pentru ei, nu e bine să te bagi în viața copiilor prea mult, uneori știu că au nevoie de sfaturi, dar trebuie să le ceară ei, așa cred. Când te bagi prea mult în viața copiilor tăi, ei vor încerca să se distanțeze de tine, ca să nu îți mai dea ocazia să te bagi”, a mai zis cântăreața.

Iar dacă fiul cel mare a făcut-o bunică, momentan fiul cel mic o mai lasă pe Nicola să mai aștepte, căci tânărul și soția vor să-și termine studiile și momentan au alte priorități înainte de a aduce pe lume un copil.

”Momentan nu se gândesc să devină părinți, trebuie să-și termine facultatea, el e la a doua facultatea, ea la prima, vor să-și termine facultatea, să dea licența, mai au lucruri de făcut înainte de a se gândi la acest lucru”, a mai zis Nicola pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Fiul cel mic al Nicolei s-a căsătorit! Cântăreața, primele declarații după ce și-a condus băiatul la starea civilă. Când va avea loc petrecerea: ”Azi am fost soacră mare”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Accident terifiant în Bistrița Năsăud! 6 copii sunt implicați! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție
  • Accident în Bistrița Năsăud
  • 6 copii implicați
Retete
Rețetă de pizza pe blat de vinete. Preparatul care va reuși să vă surprindă
  • Rețetă de pizza pe blat de vinete
  • De ce ingrediente aveți nevoie
  • Care este modul de preparare
Stiri interne
Dosarul lui Vlad Pascu, reluat de la 0! Judecătoarea Ancuța Popoviciu a fost recuzată, după ce i s-a aprobat transferul
  • Dosarul lui Vlad Pascu va fi reluat de la 0
  • Ancuța Popoviciu a fost recuzată
Showbiz intern
Olga Guțanu este un fotomodel de succes. Poze cu iubita lui CRBL / FOTO
  • Olga Guțanu, iubita lui CRBL, este un fotomodel cu experiență
  • Imagini cu tânăra
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Când își dorește Selly să devină tată: „Fac un copil acum...”. Vloggerul „fuge” de căsătorie / VIDEO
  • Când vrea Selly să devină tată pentru prima dată
  • Vloggerul a vorbit și despre căsătorie
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Lolrelai, ultimul termen cu medicul stomatolog pe care îl acuză că ar fi abuzat-o. Încă o victimă a fost audiată / VIDEO
  • Ultimul termen cu medicul stomatolog pe care Lolrelai îl acuză că ar fi abuzat-o
  • Declarațiile șocante făcute de o altă presupusă victimă
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin Roman. VIDEO
recomandare pe as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
Romania TV
Irinel Columbeanu scapă de datorii. Vestea anului înshowbiz, ar putea pleca din azil
Romania TV
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
recomandare pe antena3.ro
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie. Daniel Baciu, anunț pentru cei peste un milion de români
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 22 mai 2024. Taurii dau lovitura, Leii au parte de reuşite excepţionale
recomandare pe antena3.ro
Crezi că ești bolnav de inimă, dar cauza ar putea fi cu totul alta! Medic: ”O mulțime de pacienți care iau tratament, deși sunt sănătoși!”
recomandare pe playtech.ro
Problemele genetice cu care Oana Roman se confruntă. Ce nu face niciodată fiica lui Petre Roman acasă
recomandare pe playtech.ro
Suma uriașă pe care o câștigă Andreea Bostănică din TikTok în șapte zile: 'Dați hate în comentarii'!
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
recomandare pe dailybusiness.ro
Planifici concediul? Iată cum va fi vremea în luna iunie
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii citesc gândurile. Pe acești oameni nu îi poți minți
recomandare pe a1.ro
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai