Live acum XNS
Prime time /
Homepage » Monden » Showbiz intern » Fosta concurentă de la MPFM a îmbrăcat rochia de mireasă, la patru ani de la cununia civilă cu tatăl fiului ei! Primele declarații după nuntă: ”Am așteptat această zi din tot sufletul”

Fosta concurentă de la MPFM a îmbrăcat rochia de mireasă, la patru ani de la cununia civilă cu tatăl fiului ei! Primele declarații după nuntă: ”Am așteptat această zi din tot sufletul”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 26.06.2024 la 22:53 Actualizat pe 26.06.2024 la 22:53

Bucurie uriașă pentru o fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu! Nicoleta, participanta în sezonul 5 al show-ului de la Antena 1, și Cătălin, participant și el în sezonul 4, au spus DA și în fața lui Dumnezeu, la patru ani de la cununia civilă. Primele declarații ale Nicoletei despre nuntă! Au fost însoțiți la altar de fiu, dar și de cei mai dragi oameni din viața lor.

În urmă cu patru ani, Nicoleta de la Mireasă pentru fiul meu și Cătălin, partenerul ei de viață, au spus DA în fața ofițerului de stare civilă, iar la scurt timp au devenit și părinții unui băiețel. Ulterior, au decis să facă și nunta și cununia religioasă, dar cum pandemia și-a făcut prezența, iată că aceștia au decis să amâne momentul și să-l reprogrameze.

În weekend-ul care tocmai ce a trecut a fost mare petrecere în familia celor doi, căci după patru ani de așteptare, iată că în sfârșit au decis că e momentul să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu, dar și să dea o petrecere alături de oamenii dragi din viața lor.

Nicoleta de la MPFM a îmbrăcat rochia de mireasă! Fosta concurentă, declarații despre marele eveniment, la patru ani de la cununia civilă

Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu fosta concurentă de la MPFM, care ne-a mărturisit că încă de anul trecut au plănuit nunta și emoțiile au fost foarte puternice, însă totul a ieșit perfect. Petrecerea nu a fost una mare, ci una restrânsă, dar cu cei mai dragi și importanți oameni din viața lor.

”În primul rând mă bucur sa vorbesc despre asta și vreau să spun că abia am așteptat acest moment. De anul trecut am plănuit și emoțiile au fost intense. Am făcut o nuntă mai restrânsă în jur de 100 și ceva de persoane. Am așteptat această zi din tot sufletul, ziua în care voi deveni mireasă”, a spus Nicoleta pentru Spynews.ro.

În fața altarului, Nicoleta și Cătălin au fost conduși de către nașii lor, niște prieteni foarte buni cărora aceștia le mulțumesc cu au acceptat să le fie părinți spirtuali în povestea lor de familie.

”Nașii noștri sunt niște oameni minunați, au fost alături de noi din toate punctele de vedere. Să nu mai spun că pe lângă faptul ca sunt nașii noștri, ei sunt si cei mai buni prieteni, au un suflet minunat și le mulțumim pentru tot. La fel și părinților le mulțumim pentru ajutorul oferit”, a mai spus fosta concurentă.

Cu siguranță foarte bucuros a fost și fiul lor, Denis, care i-a văzut pe părinții lui îmbrăcați în cele mai elegante ținute, dar și el a strălucit într-un costum asemănător ca cel al tatălui lui, iar acesta a fost în centrul atenției pe tot parcursul întregii zile.

”Băiatul nostru, Denis, a fost foarte încântat și fericit că va purta același costum ca și tati.Bineînțeles că el a fost de fapt prințul nostru în acea zi. A decurs totul cum ne-am dorit, am avut alături de noi toți apropiații noștri și ne-am simțit minunat”, a mai zis ea.

Ce foști concurenți de la MPFM le-au fost alături în ziua nunții

Mireasă pentru fiul meu i-a legat pentru totodeauna pe Nicoleta și Cătălin, dar a creat și relații frumoase de prietenie. De altfel, Ionela și Teodor, alți foști concurenți de la MPFM au fost alături de ei în ziua cea mare, dar și Lavinia și Eduard au luat parte, de asemenea, la nuntă, după cum ne-a mai povestit Nicoleta, în exclusivitate.

”Au fost alaturi de noi Ionela și Teodor, cât și Lavinia cu Eduard! Le mulțumim tuturor pentru că ne-au fost alături”, a mai zis ea.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Fosta concurentă de la MPFM a îmbrăcat rochia de mireasă, la patru ani de la cununia civilă cu tatăl fiului ei! Primele declarații după nuntă: ”Am așteptat această zi din tot sufletul”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Bogdana de la Mireasa sezonul 8, despre despărțirea de Liviu. Ce a răspuns fosta concurentă când a fost întrebată dacă a fost înșelată: "Viața nu e cum..." / FOTO
  • Ce spune Bogdana de la Mireasa despre despărțirea de Liviu
  • Unde s-a mutat fosta concurentă după ce relația cu Liviu s-a încheiat
Stiri interne
Tragedia cu cinci morți din Suceava a fost presimțită! Ce i-a zis mama unei victime, înainte să plece de acasă: ”Ceasul rău i-a pornit”
  • Cinci persoane au murit într-un accident devastator în Suceava
  • Mama uneia dintre victime a presimțit totul
Emisiuni TV
Mireasa – Capriciile Iubirii. Cuplurile care au depus actele de căsătorie! Momente emoționante: ”Am pus mâna pe el” / VIDEO
  • Patru cupluri au depus deja actele de căsătorie
  • Au trăit momente intense
Meteo
Cod Roșu de caniculă în România! Temperaturile vor ajunge la 44 de grade
  • Meteorologii anunță cod roșu de caniculă în România
  • Temperaturile vor ajunge la 44 de grade
Stiri internationale
Lumea filmului, în doliu! S-a stins din viață un actor extrem de iubit: „Noapte bună, dulce prinț” / FOTO
  • Doliu în lumea filmului
  • S-a stins din viață un actor extrem de iubit
Stiri interne
Prețul halucinant cu care se vând 100 de grame de cartofi prăjiți în Eforie Nord. Turiștii de pe litoral au fost uimiți / FOTO
  • Cât costă o porție de cartofi prăjiți în Eforie Nord
  • Prețurile au explodat în anul 2024
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Unei eleve din Câmpulung i-a sunat telefonul exact în momentul în care preda lucrarea de BAC. Cum au reacţionat profesorii
recomandare pe as.ro
Fiica lui Gabi Balint a renunţat la inhibiţii. Denisa, apariţie provocatoare prin care şi-a extaziat fanii: „Superbă”
Romania TV
Şoc la echipa naţională: Edi Iordănescu a vrut să-şi dea demisia! Ce s-a întâmplat între selecţioner şi şefii FRF
Romania TV
Regele Salam, prins pe picior greșit când credea că nimeni nu-l vede. Gestul neortodox făcut ziua în amiaza mare, în plină stradă
recomandare pe antena3.ro
Marcel Boloş: „Nu se pune problema creșterii taxelor”. De când intră în vigoare creditul fiscal, prin care românii pot primi înapoi o parte din banii cheltuiți
recomandare pe antena3.ro
Subiectele şi baremul de corectare la Limba română de la Bacalaureat 2024. Ce au primit elevii la examen
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 2 iulie 2024. Peștii primesc o veste bună, Racii spun tot ce au pe suflet
recomandare pe playtech.ro
Cât de SUPERBĂ e fiica Iuliei Albu. Mikaela, ținută ÎNDRĂZNEAȚĂ la 14 ani
recomandare pe playtech.ro
Adevărul despre noul IUBIT al Biancăi Drăgușanu! Bădălău a recunoscut că a fost ÎNȘELAT: „Ăsta e nivelul ei”
recomandare pe redactia.ro
Doliu la Casa Regală. "Anunțăm decesul Alteței Regale"
recomandare pe redactia.ro
Ce subiecte au picat la Bacalaureat, la limba română
recomandare pe Ciao.ro
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
recomandare pe shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
recomandare pe bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
recomandare pe bzi.ro
Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“
recomandare pe dailybusiness.ro
Elevii pot primi 100 de euro GRATIS! Care este condiția
recomandare pe dailybusiness.ro
ANAF nu-i mai iartă pe românii cu venituri nedeclarate! Marea schimbare de la 1 iulie!
recomandare pe Jurnalul.ro
3 cele mai comunicative zodii
recomandare pe a1.ro
Replica lui Bogdan de la Ploiești după incidentul cu Florin Salam. Ce s-a întâmplat între ei. Manelistul a publicat noi filmări