Nuntă mare la MPFM. O fostă concurentă s-a căsătorit, iar în curând va deveni mamă

+4 click pentru
galerie

Nuntă mare la MPFM. O fostă concurentă s-a căsătorit, iar în curând va deveni mamă © facebook

Bucurie fără margini în viața a doi foști concurenti ”Mireasă pentru fiul meu”. Nicoleta, fosta concurentă din sezonul 5, s-a căsătorit sâmbătă cu alesul inimii, Cătălin, un alt concurent din sezonul 4 

Nicoleta și Cătălin Eugen, foștii concurenți ”Mireasă pentru fiul meu” , ea sezonul 5, iar el sezonul 4, au trecut prin clipe minunate în urmă cu două zile. Aceștia s-au căsătorit, iar în curând vor deveni și părinți.

Chiar dacă în competiție nu au avut nicio legătură unul cu celălalt, iată că destinul i-a făcut ca în afara concursului să formeze un cuplu serios și să ajungă în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi foști concurenți au spus ”Da”, iar acum așteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a primului lor copil. 

Imediat după ce au devenit oficial soț și soție, Nicoleta a postat pe pagina ei de facebook prima imagine în calitate de ”doamna Stoica”, iar ulterior și-a schimbat și numele contului de socializare. Fotografia îi surpinde pe aceștia sărutându-se, iar în descrierea imaginii Nicoleta a ținut să precizeze: ”Soțul meu. Familie”. Comentariile de felicitări nu au ezitat să apară. 

Nicoleta Iuliana și Cătălin Eugen sunt împreună din 2017, atunci când s-au cuplat și nu a fost niciodată vorba de despărțire în tot acest timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro