Doi foști concurenți la MPFM vor deveni părinți! "Când iubirea nu mai încape în două inimi"

+3 click pentru
galerie

Doi foști concurenți la MPFM vor deveni părinți! "Când iubirea nu mai încape în două inimi" © Facebook

Fericire mare în familia a doi foști concurent de la "Mireasă pentru fiul meu". Vor deveni părinți pentru prima dată și în urmă cu câteva minute au împărtășit vestea cu toți prietenii de pe rețelele de socializare. 

Nicoleta Iuliana și Cătălin Eugen, amândoi foști concurenți la MPFM, dar în sezoane diferite, vor deveni părinți pentru prima dată. Tânăra brunetă a dat vestea pe rețelele de socializare, acolo unde imediat a fost felicitată de toată lumea. 

"Când iubirea nu mai încape în două inimi se naște a treia. Mica mea dragoste", a scris Nicoleta Iuliana. 

Iuliana, concurentă în sezonul 5 al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" se iubeşte cu Eugen, concurent în sezonul 4 al emisiunii și din iubirea lor va apărea în curând un bebeluș. Cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt după ce fiecare și-a încercat norocul în cadrul show-ului matrimonial.

Nicoleta Iuliana și Cătălin Eugen sunt împreună din 2017, atunci când s-au cuplat și nici vorbă de despărțire. Toți fanii emisiunii au trăit atunci un șoc și i-au felicitat pe cei doi. Așa s-a întâmplat și astăzi, cuând au fost asaltați cu mesaje de felicitări pentru faptul că vor deveni părinți. "Felicitări! Sa va aduca bucurii 🤗❤️💋 / Sarcină ușoară! / Felicitări, să fiți sănătoși", sunt câteva dintre urări.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro