Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Medana și Alin Oprea, aniversare cu surprize la patru ani de relație. Cum au sărbătorit cei doi. Declarații exclusive!

Medana și Alin Oprea, aniversare cu surprize la patru ani de relație. Cum au sărbătorit cei doi. Declarații exclusive!

De Razvan Paltin.
Publicat pe 02.05.2023 la 23:33 Actualizat pe 03.05.2023 la 08:09

Medana și Alin Oprea formează un cuplu de patru ani, iar în urmă cu doar câteva luni au spus DA în fața ofițerului stării civile. Anul acesta, cei doi urmează să se căsătorească și în fața lui Dumnezeu. În urmă cu două zile, pe 1 mai, cei doi au aniversat patru ani de când au început povestea de dragoste. Cum au sărbătorit aceștia. Avem declarații exclusive în care ne vorbesc despre cât de mult au evoluat în acești ani.

Medana și Alin Oprea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, iar atunci când credeau că nu își vor mai găsi jumătatea, cei doi s-au descoperit și deja au împlinit 4 ani de când sunt împreună. Anul trecut, în luna decembrie, Medana a fost cerută de soție de Alin Oprea, iar la câteva zile s-au și căsătorit civil, evenimentul fiind unul discret.

Aniversare cu surprize pentru Medana și Alin Oprea. Cum au sărbătorit cei patru ani de relație

Anul acesta, cei doi urmează să facă și cununia religioasă, totul e deja bine stabilit, însă au decis să nu ne dezvăluie încă data când va avea loc marele eveniment și când cei doi vor păși împreună în fața altarului.

În urmă cu două zile, pe 1 mai, Medana și Alin Oprea și-au sărbătorit relația, căci aceștia au împlinit 4 ani de când sunt împreună. Soția lui Alin Oprea a stat de vorbă cu reporterii Spynews.ro și ne-a dezvăluit ce a însemnat pentru ea acești patru ani, dar ne-a povestit și modul inedit prin care au sărbătorit.

”Au trecut 4 ani de când iubirea, credința și speranța ne-au călăuzit pașii pe drumul vieții împreună. Am sărbătorit cei 4 ani de relație cu o vacanță în locații de vis, pe care ne-o vom aminti mereu cu drag. Avem atât de multe amintiri împreună, încă din 2019, iar acum am ales aceleași destinații de vis din primul an, retrăind cu aceeași emoție și entuziasm fiecare moment petrecut împreună”, a spus Medana pentru Spynews.ro.

Medana ne-a mai povestit că cei patru ani de iubire au fost intenși, dar au avut parte și de multe provocări, însă au reușit să treacă cu bine peste absolut tot. Medana îl consinderă o binecuvântare de la Dumnezeu pe soțul ei și susține că Alin Oprea e bărbatul pe care și l-a dorit toată viața.

”Acești patru ani de relație au fost atât de intenși și atât de frumoși, pentru că ne-au învățat și ne-au demonstrat că atunci când există iubire, loialitate și respect, totul devine posibil. Am trecut prin provocări și momente dificile uneori, dar am reușit să depășim de fiecare dată orice obstacol care ne-a apărut în cale. Asta ne-a făcut să înțelegem că viața trece galopând pe lângă noi și că e momentul să ne bucurăm de ea și să acordăm mereu prioritate vieții de cuplu.
În urmă cu 4 ani am avut șansa să întâlnesc un OM, un BĂRBAT și un ARTIST binecuvântat de Dumnezeu! Sunt recunoscătoare vieții pentru faptul că azi a devenit bărbatul la care am visat mereu, că poate zâmbi din nou și că a redescoperit viața dintr-o altă perspectivă”, a mai spus ea.

La rândul lui, Alin Oprea a stat și el de vorbă cu noi și ne-a spus că e recunoscutor pentru schimbarea care s-a produs în viața lui din momentul în care Medana i-a devenit iubită, dar și pentru evoluția din ultimii patru ani, căci ne amintim cu toții că a precizat de-a lungul timpului că Medana a fost ca un stâlp de susținere pentru el și cu ajutorul acesteia a reușit să o ia de la capat și să fie bărbatul de astăzi.

”Pentru mine cei patru ani de relație au însemnat binecuvântarea vieții mele. Am întâlnit o femeie cum nu mi-am putut imagina vreodată că există. Alături de ea am reușit să renasc și să îmi încep viața de la zero dar mai ales să mă bucur de ea. Sunt recunoscător pentru schimbarea din viața mea, pentru tot ceea ce Medana mi-a oferit și pentru evoluția spectaculoasă de care am avut parte în acești 4 ani. Când ai alături o femeie tandră, înțeleaptă și iubitoare care îți oferă respect, atenție și susținere necondiționată, simți că viața capătă sens și poți realiza tot ceea ce îți propui. Azi, mă simt un om împlinit, un bărbat fericit și un artist susținut de publicul său drag”, a spus și Alin Oprea pentru Spynews.ro.

Medana Oprea, impresionată de un comentariu primit de la o admiratoare

Medana Oprea are o comunitate mare de fani în mediul online, însă una dintre admiratoarele ei a reușit să o impresioneze cu un comentariu pe care i l-a lăsat pe rețelele de socializare. Aceasta era rugată să învețe și restul femeilor să le poată reda bărbaților încrederea, așa cum a reușit ea cu Alin Oprea.

Invata-ne Oprea Medana si pe noi cum sa le redăm bărbaților încrederea în ei, cum sa ii facem fericiti !
Dacă ai disponibilitate si vointa ne-ar prinde bine. Esti un exemplu pentru mine. Felicitări pentru rezultatul muncii tale de modelare a omului”
, a fost întrebarea primită de Medana Oprea pe rețelele de socializare.

Medana Oprea nu a trecut indiferentă peste comentariul primit și chiar a rămas surprinsă de întrebarea la care admiratoarea ei aștepta un răspuns. Astfel, soția lui Alin Oprea i-a dezvăluit acesteia ”secretul”.

"Wow ce întrebare și provocare totodată! Mulțumesc mult pentru aprecieri. 🙏🏼 Bărbatul reușește orice când femeia crede în el iar femeia reușește orice când bărbatul o iubește. Încep cu prima etapă: iubiți-i și hrăniți-i bine! Nu e deloc ușor să începi un proces complet de transformare și reconfigurare a unui bărbat, mai ales la o anumită vârstă. Pentru asta trebuie să crezi cu tărie că el este “alesul” și să ai convingerea că te iubește enorm și că implicarea ta în viața lui merită toate eforturile depuse. Un bărbat iubit, încurajat, laudat, tratat cu tandrețe și respect, reușește să își redobândească încrederea în el dacă simte că e apreciat de partenera de viață. Să nu credeți că mi-a fost ușor. Am avut momente când mă rugam și tot ceea ce ceream erau ÎNȚELEPCIUNEA și RĂBDAREA necesare pentru a merge mai departe”, a mai zis Alin Oprea.

Medana susține că Alin Oprea i-a demonstat întotdeauna cât de mult o iubește, iar acest lucru i-a dat puterea să continue și să facă ce și-a propus. Ea a precizat că era conștientă că fără ea Alin nu va putea să o ia de capăt și să treacă cu bine peste momentele grele din viață.

”Faptul că Alin mi-a demonstrat mereu cât de mult mă iubește, asta mi-a dat tăria să lupt de fiecare dată, chiar și atunci când aveam senzația că e totul pierdut. Eram conștientă că fără mine, nu va avea forța necesară să își schimbe traseul vieții în care era demult împotmolit. Întotdeauna va exista un bărbat mai frumos, mai inteligent sau mai bogat decât al tău, la fel cum va exista și un altul mai puțin arătos, mai limitat și cu realizări mai puține. Tocmai de aceea ar trebui să ne mulțumim cu ceea ce avem deja, fără să ne uităm în curtea vecinei/vecinului și să dăm curs vieții duble, minciunii și compromisului. Mai bine lupți pentru bărbatul tău dacă vezi că are potențial și calitățile necesare de care tu ai nevoie”, a mai zis Medana Oprea în comentariul primit.

Soția lui Alin Oprea mai spune că a luptat pentru relația cu Alin Oprea și e fericită că astăzi cei care îl iubesc pe artist pot să-l vadă în cea mai bună variantă a sa.

”Niciun alt bărbat nu poate fi “mai special” decât cel pe care îl ai deja. Iar consolarea nu o poți găsi la alții și nici soluțiile optime pentru salvarea unei relații/căsnicii. Când există sentimente reale și profunde, intuiția îți spune cum ar trebui să procedezi. Eu am luptat pentru un om valoros și talentat iar satisfacția este enormă când știu că am contribuit la “renașterea” lui, iar voi publicul îl puteți vedea pe Alin Oprea în cea mai bună variantă a lui avută vreodată. Dumnezeu a considerat că el a meritat a doua șansă, așa că mie mi-a revenit “misiunea” de a-l readuce la viața la care el mereu a visat și pe care mereu a meritat-o”, a mai zis Medana Oprea pe Facebook.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Medana și Alin Oprea, aniversare cu surprize la patru ani de relație. Cum au sărbătorit cei doi. Declarații exclusive!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Finala Chefi la cuțite, 15 mai 2024. Reacția lui Mihai Dragomir, când a aflat că el este câștigătorul sezonului 13! Concurentul a fost copleșit: ”Parcă m-a lovit...” / VIDEO
  • Mihai Dragomir este în culmea fericirii
  • Ce gest a făcut, după ce a aflst că el este marele câștigător
Emisiuni TV
Finala Chefi la cuțite, 15 mai 2024. A fost anunțat marele câștigător al sezonului 13! Moment incredibil în platou: ”Nu îmi vine să cred” / VIDEO
  • Cine a câștigat sezonul 13 la Chefi la cuțite
  • Reacțiile concurenților au fost pe măsura așteptărilor
Horoscop zilnic
Horoscop joi, 16 mai 2024: Taurii vor avea întâlniri importante
  • Horoscopul zilei de joi, 16 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de joi
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Finala Chefi la cuțite, 15 mai 2024. Mihai Dragomir a izbucnit în fața camerelor de filmat! Finalistul nu s-a mai abținut: ”Nu îți garantează nimeni că...” / VIDEO
  • Concurenții au trecut prin emoții mari la Chefi la cuțite
  • De ce s-a enervat Mihai Dragomir
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Fiica cea mică a Anamariei Prodan se va opera, din nou, la genunchi. Cu ce probleme se confruntă Sarah Dumitrescu
  • Fiica cea mică a Anamariei Prodan se va opera, din nou, la genunchi
  • Cu ce probleme se confruntă Sarah Dumitrescu
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cum îl sprijină Anamaria Prodan pe Ronald Gavril înainte de gala de la Craiova: „Dormim în camere separate”. Evenimentul are loc peste două zile
  • Cum îl sprijină Anamaria Prodan pe Ronald Gavril înainte de gala de la Craiova
  • Evenimentul are loc peste două zile
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis în bătaie de doi tineri, ziua, în mijlocul străzii
recomandare pe as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
Romania TV
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
recomandare pe antena3.ro
Orașul din România în care tocmai s-a deschis o fabrică nouă de filtre. Va recruta până la 500 de angajați
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 16 mai 2024. Gemenii iau lucrurile mult prea personal, Săgetătorii au parte de schimbări la locul de muncă
recomandare pe antena3.ro
Când sunt Rusaliile în 2024. Pe ce dată pică marea sărbătoare în acest an
recomandare pe playtech.ro
O mai ții minte pe prima asistentă TV de la Neatza cu Răzvan și Dani? Andreea Spătaru e schimbată total
recomandare pe playtech.ro
Roşiile cu brânză, o alăturare culinară greşită? Mihaela Bilic spulberă mitul
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Îngheață salariile din România? Mugur Isărescu anunță colapsul
recomandare pe dailybusiness.ro
Verificați cardurile! Sute de euro de la Guvern intră azi în conturi
recomandare pe Jurnalul.ro
Ce n-a mai văzut ANI: Candidatul la europarlamentare Silvestru Șoșoacă s-a „divorțat parțial” de Diana, în declarația de avere depusă la BEC. Juridic însă, cei doi sunt încă soți
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor