Live acum Un show păcătos
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Monica Bîrldeanu, o viaţă de poveste! Cine au fost bărbaţii care i-au marcat destinul frumoasei actriţe! Vedeta a făcut nunta în acest week-end / VIDEO

Monica Bîrldeanu, o viaţă de poveste! Cine au fost bărbaţii care i-au marcat destinul frumoasei actriţe! Vedeta a făcut nunta în acest week-end / VIDEO

De Oana Vacarusi.
Publicat pe 07.10.2024 la 16:23 Actualizat pe 07.10.2024 la 22:51

Este una dintre cele mai frumoase și de succes românce, iar talentul și abilitățile ei deosebite au făcut-o cunoscută în diverse domenii. Monica Bîrldeanu a avut, fără doar și poate, o viaţă de poveste! Cine au fost bărbaţii care i-au marcat destinul frumoasei actriţe care s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță în acest sfârșit de săptămână.

Povestea vedetei care a plecat de la Iași și a dat lovitura în America, lângă starurile lumii

Monica Bârlădeanu, cunoscută şi ca Monica Dean, s-a născut la data de 12 decembrie 1978, în Iași şi mai are trei fraţi. Nu a avut o copilărie lipsită de griji şi de multe ori a îndurat bătăi din partea tatălui său, lucru care a afectat-o enorm. Celebra actriţă a mărturisit, cu greu, traumele prin care a trecut în perioada copilăriei şi adolescenţei, când viaţa familiei a fost marcată de abuzuri. Naşterea fratelui mai mic a schimbat destinul familiei. Micuţul s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar mama lor a fost nevoită să rămână în spital cu el mai mult timp. Acesta a fost momentul în care tatăl vedetei s-a refugiat în alcool şi a început să devină agresiv cu mama acesteia. "Teroare", aşa descrie Monica clipele pe care le trăia în acea vreme...

"Mama mea venea de la 30 de copii de la grădiniță, înnebunită, săraca, la alți 3 acasă, care ardeau fasolea, dădeau laptele pe foc, au lăsat apa deschisă și s-a inundat sufrageria. De toate. Venea și la un soț cu care nu se înțelegea, nu avea o relație. (...) Mama ducea pe umerii ei foarte mult.", a declarat Monică Bârlădeanu la Fain și Simplu.

După ani de chin, familia s-a destrămat.

"Ai mei au divorțat ca părinții multor copii de pe această planetă.", declara Monica Bîrlădeanu în anul 2017.

După ce părinții săi au divorțat, vedeta a trăit o traumă în tribunale.

"Mie mi s-a părut absolut atroce felul în care tribunalul a gestionat situația unui copil cu responsabilitate parțială, pentru că asta eram eu. Cel mic era prea mic, mergea automat cu mama, fratele cel mare era deja major, deci independent de decizia tribunalului. Eu însă am fost chemată. A trebuit să răspund la întrebări de genul, de cine mai mult, de mama sau de tata. În momentul în care tu ești cu mama și cu tata de mână îți dai seama în ce situație ești.", a povestit Monica Bîrlădeanu.

A fost nevoită să facă o alegere extrem de grea...

"Eu nu cred ca m-am putut uita la tata în ziua respectivă. E foarte complicat să trebuiască să spui da și să ai un părinte care să se simtă abandonat în fața unor necunoscuți.", a mai spus frumoasa actriță.

O vreme, relaţia cu tatăl s-a răcit şi nu au mai ţinut legătura. Din cauza greutăţilor, a fost nevoită să se angajeze de mică.

"Ospătărie, cum să nu. Aveam 16 ani și lucram în vacanțele de vară undeva la o terasă asta ca să îmi suplinesc veniturile. (...) Primii bani câștigați mie mi-au dat așa o valoare, ca om. Eu atât înțelegeam eu de pe lumea asta, că în funcție de cât câștigi, asta e valoarea ta.", a spus Monica Bîrlădeanu.

Divorţul marcant al părinţilor a determinat-o ulterior să se înscrie la Facultatea de Drept. Deși și-a dorit foarte mult o carieră în acest domeniu, mama sa îşi dorea pentru ea şi a îndrumat-o către o carieră pedagogică.

"Am vrut și vânzătoare, și educatoare, și avocat, și nimic din toate astea nu s-a întâmplat. Iată-mă actriță.", dezvăluia, zâmbind, Monica Bîrlădeanu.

În timp ce se pregătea pentru admiterea la facultate, actriţa a primit vestea care a dărâmat-o şi a dus-o în pragul depresiei. Tatăl ei şi-a pus capăt zilelor!

A urmat perioada facultăţii, s-a înscris la Iaşi, la Drept, iar înainte de absolvire, s-a mutat la Bucureşti. În perioada studenţiei, a lucrat ca promoter şi câştiga doi dolari pe oră, apoi în Capitală a mers la mai multe castinguri, a făcut diverse reclame şi astfel i s-au deschis o mulţime de uşi. La un moment dat, a fost chemată la un casting pentru un post de prezentator TV, la care iniţial nu a vrut să participe, pentru că nu avea încredere că o să poată face treaba asta. Aşa l-a cunoscut şi pe cel care avea să-i devină, mai târziu, logodnic, pe Bobby Păunescu.

Ce cuceriri a făcut Monica Bîrlădeanu de-a lungul anilor

Dar până să ajungem la cea mai lungă relaţie a frumoasei şatene, haideţi să începem lista cuceririlor făcute de-a lungul anilor.

Mulți au visat la celebra româncă, dar câți s-au lipit de inima ei? În 1998, lui Dan Bittman i-ar fi căzut cu tronc Monica și și-a făcut chiar și un implant de păr pentru ea. Și despre Cosmin Olăroiu s-a spus că a fost îndrăgostit de Monica, dar ea a negat legătura amoroasă pe care ar fi avut-o cu el, apoi modelul ar fi avut o relaţie cu Răzvan Fodor.

În 2002, s-a înfiripat relația cu Bobby Păunescu, care a durat 10 ani, timp în care Monica a avut o ascensiune fulminantă în carieră. Cei doi s-au şi logodit la biserică, dar nu au mers mai departe cu o nuntă. În 2008 a plecat în America, pentru a face cursuri de actorie, iar acest moment a marcat începuturile sale în industria cinematografică. Astfel, a ajuns să joace alături de mari actori în seriale şi filme de succes. În 2012, cei doi şi-au spus adio, iar Monica nu a stat degeaba, ci a profitat de burlăcie, la maximum.

La scurt timp după separarea de regizor, s-a lăsat cucerită de actorul Robinson Stevenes, iar apoi de un fotograf celebru, Barna Nemethi, un bărbat cu şapte ani mai tânar decât ea. În 2016, Monica Bârlădeanu și-a făcut apariția des în compania lui Renert Gad, un medic renumit şi... puţin căsătorit. Cei doi au fost fotografiați împreună de nenumărate ori, dar relația nu a durat. La câteva săptămâni de când s-a aflat că ar forma un cuplu, medicul a fost surprins în compania altei domnişoare, iar mai tarziu, s-a întors în braţele soţiei. După relaţiile care au făcut deliciul presei şi cititorilor, Monica Bârlădeanu şi-a ţinut viaţa personală cât mai departe posibil de ochii curioşilor, mai ales după ce s-a întors din America.

"Familia fiind unul dintre motivele pentru care m-am întors, cu siguranță. În ultima vreme, pe măsură ce trecea timpul, înțelegeam cu totul altfel importanța familiei.", spunea Monica Bîrlădeanu în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.

În urmă cu un an, vedeta TV a fost surprinsă de paparazzi în Bulgaria, într-un jacuzzi, alături de renumitul medic Valeriu Gheorghiţă, despre care se zvonea ca ar fi casatorit. La scurt timp, Monica Bârlădeanu a făcut şi primele declaraţii.

"Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală.", a scris atunci Monica Bîrlădeanu pe Facebook.

Astfel, Monica Bărlădeanu a confirmat relaţia cu Valeriu Gheorghiţă, iar la un an distanţă, cei doi s-au căsătorit la începutul lunii octombrie, la sfârșitul săptămânii trecutre, într-o locaţie de fiţe de la Snagov!

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Monica Bîrldeanu, o viaţă de poveste! Cine au fost bărbaţii care i-au marcat destinul frumoasei actriţe! Vedeta a făcut nunta în acest week-end / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Beauty & Lifestyle
Băutura pe care să o consumi în sezonul rece. Îți întărește imunitatea și te scapă de răceală
  • Băutura pe care să o consumi în sezonul rece
  • Îți întărește imunitatea și te scapă de răceală
Stiri interne
Draconidele 2024. Ploaia de meteoriți va avea loc în noaptea dinspre 8 spre 9 octombrie
  • Ce sunt Draconidele
  • Ploaia de meteoriți va avea loc în noaptea dinspre 8 spre 9 octombrie
Stiri interne
Profesorul din Vâlcea dat dispărut în urmă cu patru ani a fost declarat mort. Ce se întâmplă cu fosta soție și fiul cel mare, bănuiți că l-ar fi ucis
  • Profesorul din Vâlcea dat dispărut în urmă cu patru ani a fost declarat mort
  • Fosta soție, Anișoara, și fiul cel mare sunt în continuare bănuiți că l-ar fi ucis
Showbiz intern
Gabriela Prisăcariu, probleme în vacanța cu familia. Ce a pățit soția lui Dani Oțil: „Îmi pare rău”
  • Gabriela Prisăcariu, probleme în vacanța cu familia
  • Ce a pățit soția lui Dani Oțil
Showbiz intern
Tzancă Uraganu a izbucnit, după ce o urmăritoare a criticat-o pe iubita lui, Alina Marymar: „Astea de vorbiți aiurea...”. Ce replică i-a dat manelistul
  • Tzancă Uraganu a pus la punct o urmăritoare, după ce femeie a criticat-o pe Alina Marymar
  • Ce replică i-a dat manelistul
Showbiz intern
Alina Petre împlinește 49 de ani. Postarea făcută de vedetă cu ocazia zilei sale de naștere / FOTO
  • Alina Petre împlinește 49 de ani
  • Postarea făcută de vedetă cu ocazia zilei sale de naștere
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Cât a cheltuit o turistă din Anglia într-o singură zi în București: "Merită? E România atât de ieftină?"
recomandare pe as.ro
Surpriză uriaşă: cine îl ajută pe Irinel Columbeanu lună de lună cu 6.000 de lei, după ce a fost abandonat într-un azil
Romania TV
Mihaela Bilic, detalii nemaiștiute din viața ei personală. Ce spune despre copil. ”Mi-a încurcat planurile”
Romania TV
Alexia Eram l-a dat uitării repede pe Mario Fresh. Cu cine s-a afișat, după despărțirea de iubit. Și mama ei a felicitat-o!
recomandare pe antena3.ro
Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”
recomandare pe antena3.ro
O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta
recomandare pe antena3.ro
Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii
recomandare pe playtech.ro
Mama Monicăi Bîrlădeanu, IREAL de frumoasă la 71 de ani. A atras toate privirile la nunta fiicei sale. E SUPERBĂ
recomandare pe playtech.ro
Meseria nerecunoscută încă oficial în România care atrage tot mai mulți tineri. Salariul este curprins între 2000 și 3000 de euro
recomandare pe redactia.ro
Ce pensie alimentară plătește lunar Valeriu Gheorghita pentru cei doi copii ai săi din prima căsătorie
recomandare pe redactia.ro
Cine a prins buchetul de mireasă la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
recomandare pe Ciao.ro
A MURIT! Oana Roman, răpusă de durere
recomandare pe shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
recomandare pe bzi.ro
Câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: Au fost invitați care au chefuit gratis!
recomandare pe bzi.ro
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei
recomandare pe dailybusiness.ro
Alertă națională! Cele mai vândute săpunuri sunt TOXICE. Lista acestora
recomandare pe dailybusiness.ro
Este oficial! Se interzic sobele pe lemne
recomandare pe Jurnalul.ro
3 zodii se vindecă de suferință pe 8 octombrie 2024
recomandare pe a1.ro
Oana Monea nu mai arată deloc așa cum o știa o țară întreagă. La ce schimbare de look a apelat ispita Insula Iubirii