Nunta anului la Palatul Știrbey! Preparate inedite la nunta lui Ianis și Elena Hagi. Dezvăluirile făcute de jurații de la Chefi la cuțite / VIDEO
Nunta anului are loc la Palatul Știrbey! Chefii Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner au gătit cele mai gustoase preparate și au ales un meniu delicios pentru mirii și invitații lor de excepție.
- Preparate inedite la nunta lui Ianis și Elena Hagi
- Dezvăluirile făcute de jurații de la Chefi la cuțite
Nunta lui Ianis și Elena Hagi se ridică la standardele cela mai înalte. Tinerii cu gusturi rafinate au optat pentru un meniu special pe care să-l servească invitaților, iar Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner au fost cei care s-au ocupat de mâncare.
Ce preparate au gătit chefii
Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner au fost responsabili pentru meniul de la nunta lui Ianis și Elenei Hagi. Într-un decor de poveste, tinerii îndrăgostiți vor petrece până în zori alături de cei peste 650 de invitați pe care îi au alături.
Pe lângă decorul superb cu flori albe și lumânări, mirii au avut o atenție deosebită și la preparatele care se servesc. Ștefan Popescu le-a oferit îndrăgostiților numeroase opțiuni pentru meniu, iar cei doi au avut o decizie grea de luat. Jurații de la Chefi la cuțite au povestit cum au fost pregătirile pentru nunta anului la Palatul Știrbey!
„A fost un meniu foarte mișto, foarte dificil de realizat. Ștefan a participat cel mai mult, el e pe partea mai fină. Noi ne-am uitat să iasă totul perfect și este totul perfect. Se vede ce este în spate. Oamenii au luat aperitivul, urmează să dăm și peștele imediat. Până acum, toată lumea a fost încântată de ce am pregătit aici și surprizele pe care le-am avut, cu sushi, cu înghețată.
Toate au fost alese de miri. Misiunea mirilor a fost foarte grea. Le-a fost foarte greu să aleagă, pentru că Chef Ștefan le-a făcut misiunea foarte grea.....A fost ceva uriaș, senzațional. Aici este natură, este pădure, este ceva fantastic,”, au spus chefii.
Aperitivul a fost unul de excepție, iar chef Ștefan Popescu a fost responsabil cu pregătirea lui. Mirii au ales preparate inedite, precum rulada de somon, foaie gras în crustă de fistic, cubulețe de curcan, dar și o cremă de brânză, specific românească.
„Țelină de foie gras în crustă de fistic de la Italia, un cubuleț de curcan în crustă de panko, creveți, rulada de somon fume și ceva mai tradițional românesc o cremă de brânză cu cașcaval să fie și ceva cu atingere românească și un coșuleț de parmezan cu piept de rață afumat cu sos de mango”, au mai spus cei trei chefi.
Cei trei chefi au apreciat și locația în care se desfășoară marele eveniment. Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner au avut doar cuvinte de laudă pentru Domeniul Știrbey, spunând cât este de fascinant, oferind posibilități pentru numeroase tipuri de evenimente.
„N-am văzut o locație mai mișto decât Palatul Știrbey. Este istorie, este un loc superb. Este și capela. Aer curat, natură, este un parc. Este ceva fantastic. Eu nu am văzut o locație mai mișto pentru un eveniment decât acesta. E superb, vorbim de istorie de minim 100 de ani. Domeniul Știrbey oferă posibilitatea unor evenimente în aer liber. De data asta am fost toți de acord și i-am dat lui Chef Ștefan 3 cuțite”, au spus chefii.