Live acum XNS
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Otilia Bilionera, detalii exclusive despre nunta cu iubitul ei! Bărbatul a cerut-o de soție în urmă cu o săptămână, în fața familiei: ”Vrem să fie tradițional turcească”

Otilia Bilionera, detalii exclusive despre nunta cu iubitul ei! Bărbatul a cerut-o de soție în urmă cu o săptămână, în fața familiei: ”Vrem să fie tradițional turcească”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 23.08.2023 la 23:30 Actualizat pe 23.08.2023 la 23:31

Otilia Bilionera se căsătorește! Artista a fost cerută de soție în urmă cu o săptămână de către iubitul ei, Bekir Ali, un afacerist de origine turcă cu care cântăreața formează un cuplu de un an. În exclusivitate pentru Spynews.ro, artista face declarații despre nunta care urmează, dar și despre cum a fost momentul în care tânărul cu cinci ani mai mic decât ea s-a așezat în genunchi și i-a adresat marea întrebare.

În urmă cu doar câteva zile, Otilia Bilionera a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare faptul că s-a logodit. Cântăreața a fost cerută de soție de către iubitul ei de origine turcă, un afacerist cu cinci ani mai mic decât ea, și cu care artista formează un cuplu din luna august a anului trecut.

Otilia Bilionera, detalii despre nunta cu iubitul turc! Cum a fost momentul cererii în căsătorie

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Otilia Bilionera face declarații despre momentul în care Bekir Ali s-a așezat în genunchi în fața ei și i-a adresat marea întrebare. De față la întraga scenă emoționantă a fost și familia acestuia, care a asistat și s-a bucurat pentru cei doi.

Otilia Bilionera mărturisește că se aștepta să fie cerută de soție de către iubit, căci încă de la început aveau planuri mărețe de viitor, însă nu se gândea că momentul va avea loc chiar fix în ziua în care împlineau un an de relație.

”Mă așteptam să fiu cerută, aveam planuri să rămânem împreună încă de la început, nu mă așteptam să fie fix în ziua în care am împlinit un an de când ne-am cunoscut. Cererea a avut loc în cadrul familiei lui, el e foarte familist, acolo s-a întâmplat momentul, eu am stat în Turcia două luni aproape”, a spus Otilia Bilionera, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Nunta ar putea avea loc în acest an. Va fi în tradițional turcească

Întrebată când va avea loc marele eveniment, Otilia Bilionera a dat de înțeles că ar putea fi posibil ca și în acest an să se căsătorească cu alesul inimii sale. Ea mărturisește că oricum nunta va fi în Turcia, în țara natală a iubitului, și va fi tradițional turcească, căci amândoi își doresc acest lucru.

Artista nu va uita însă nici de personele dragi din România, rude și prieteni, astfel că va face o masă cu toți apropiații și în România la scurt timp după ce se va căsători cu Bekir Ali.

”O să discutăm, o să vorbim și cu părinții mei și să stabilim o dată toți împreună. Nu știu dacă va fi anul asta, posibil să fie. Nunta probabil va fi acolo, în ceea ce privește rochia de mireasă nu știu, nu sunt eu foarte pompoasă cu chestiile astea, dar nunta să fie tradițională, tradițional turcească, că vrem să o facem acolo. Probabil vom face și o masă aici că nu putem să aducem rudele din Moldova în Turcia, că nu vine nimeni acolo”, a mai zis ea despre nuntă.

Un singur impediment există însă la mijloc, iar acela e că afaceristul cu care cântăreața se iubește nu poate să vină în România, cel puțin momentan, căci Otilia Bilionera susține că îi este destul de greu să obțină viza de ședere pe tărâm românesc, iar asta face ca o scurtă perioadă să fie despărțiți, atunci când Otilia vine în țară pentru evenimente, concerte și înregistrări de piese.

”Eu locuiesc la el acolo, dar eu dacă am treabă și în România, nu pot să-mi neglijez munca și cariera și să stau doar acolo, vin și în țară. El nu poate să vină în țară, nu i s-a acordat viză, e mai greu pentru turcii tineri să vină în țară în perioada asta”, a mai zis Otilia Bilionera pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Otilia Bilionera, detalii exclusive despre nunta cu iubitul ei! Bărbatul a cerut-o de soție în urmă cu o săptămână, în fața familiei: ”Vrem să fie tradițional turcească”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce provocare a oferit Irina Fodor concurenților. Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele
  • Ce provocare a oferit Irina Fodor concurenților
  • Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cum și-a sărbătorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A împlinit 50 de ani și a plecat în Spania: „Mă simt mult mai bine decât la 25 de ani”
  • Cum și-a sărbătorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere
  • A împlinit 50 de ani și a plecat în Spania
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia, probleme înainte de începerea probei. A avut nevoie de intervenția medicului: „Am clacat”
  • Probleme pentru Adnana Mihaela Irimia, în timpul unei battle
  • A avut nevoie de intervenția medicului
Stiri interne
De ce nu participă România la Eurovision 2024. Care sunt marii favoriți. Concursul a început la Malmo de pe 7 mai
  • De ce nu participă România la Eurovision 2024
  • Care sunt marii favoriți
  • Concursul a început la Malmo de pe 7 mai
Showbiz intern
Cine au fost marile iubiri ale lui Florin Piersic. Actorul a fost căsătorit de trei ori
  • Cine au fost marile iubiri ale lui Florin Piersic
  • Actorul a fost căsătorit de trei ori
Horoscop
Trei zodii născute pentru celebritate. Acești nativi știu cum să se facă remarcați
  • Trei zodii născute pentru celebritate
  • Acești nativi știu cum să se facă remarcați
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Florin Piersic, în stare gravă. Medicii i-au scos stimulatorul cardiac şi proteza de la genunchi: actorul avea septicemie
recomandare pe as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 9 mai 2024. Peştii primesc mesaje de la Univers, previziuni neașteptate pentru Scorpion
recomandare pe antena3.ro
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Ieftinire majoră a gazelor în aprilie! Cât au plătit românii luna trecută?
recomandare pe dailybusiness.ro
Inedit! În acest loc poți duce sticle la reciclare și primești DUBLU bani față de alte marketuri
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner