Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Vica Blochina, aroganță uriașă pentru vacanța din Turcia! Stă în același hotel cu Jason Derulo și Christina Aguilera. Cât a plătit pentru o săptămână de relaxare

Vica Blochina, aroganță uriașă pentru vacanța din Turcia! Stă în același hotel cu Jason Derulo și Christina Aguilera. Cât a plătit pentru o săptămână de relaxare

De Razvan Paltin.
Publicat pe 19.07.2023 la 13:21 Actualizat pe 19.07.2023 la 13:24

După ani de zile în care nu a mai stat în resorturi atunci când pleca în vacanță, Vica Blochina a decis ca în 2023 să meargă în Turcia și să se bucure de relexare într-unul dintre cele mai scumpe hoteluri! Aroganța uriașă acum vine, căci în același hotel în care stă blondina sunt și invitați de seama din lumea internațională. Cât a costat-o pe vedetă o săptămână în Antalya!

Vica Blochina se bucură de vacanță pe lux și opulență în Turcia

instagram

Vica Blochina se bucură chiar în aceste momente de o vacanță de vis în afara României, mai exact vedeta a ales ca pentru acest an să meargă într-un resort de lux din Turcia unde să petreacă timp de șapte zile alături de un grup de prieteni.

Vica Blochina, aroganță uriașă în vacanța din Turcia!

Blondina ne-a oferit în exclusivitate declarații despre vacanța pe care a ales-o anul acesta, căci susține că de mult timp nu a mai mers într-un resort și că prefera alte tipuri de vacanțe, însă pentru că de câteva luni și-a făcut o operație la stomac, ea a decis să fie mai pe liniște în acest an și doar să se relaxeze și să se bucure de tot confortul, iar imaginile de pe pagina sa de socializare spun totul.

”După foarte mulți ani am ales să merg în Turcia la un resort, eu nu sunt adepta resorturilor, că aici de obicei e mai mult pentru copii, dar acum sunt într-o locație pe care foarte multă lume a lăudat-o, aici găsești absolut tot ce ai nevoie. Pentru că eu mi-am făcut o operație la stomac, eu nu pot merge la distracție, nu pot nici să mănânc, nici să beau, și am zis să fac ceva pe liniște, am ales un resort foarte mișto în Turcia, am all-inclusive, pot să ciugulesc când vreau eu, prefer să mănânc foarte puțin, dar mai des. Sunt condiții foarte, foarte bune aici, am ales Turcia cea mai convenabilă variantă pentru acest an. Sigur dacă mergeam în altă parte mai pe distracție îmi era greu și sigur greșeam din punct de vedere alimentar. Stau o săptămână în vacanță”, a spus Vica Blochina pentru Spynews.ro.

Dacă vă întrebați și câți bani a scos din buzunar Vica Blochina pentru această vacanță, ei bine pentru o săptămână de relaxare, vedeta a dat 7200 de euro, asta fiind cea mai ieftină ofertă din cadrul hotelului de lux în care vedeta se află. Ea mărturisește că deși prețul nu e deloc unul mic, ai parte de tot confortul din lume, iar plus de asta te poți bucura și de concertele unor artiști foarte mari precum Jason Darulo, J.Lo, Christina Aguilera și mulți alții, totul fiind inclusiv în aceeași bani.

”Cea mai ieftină cameră pentru 7 zile costă 7200 de euro, pe aceasta am ales-o eu. Mi s-au confirmat toate review-urile hotelului pe care le-am citit înainte să vin. Ce m-a convins pe mine să vin în acest loc e că în fiecare an sunt invitați pentru oaspeții hotelului cântăreți foarte renumiți, vin de exemplu J.Lo, Christina Aquilera, Black Coffee, Jason Darulo o să vină acum în vara aceasta. Mi s-a părut wow, că dacă ești cazat în acest hotel ai totul inclus, chiar și aceste concerte cu mari cântăreți”, a mai zis Vica Blochina.

Vica Blochina susține că e mult prea multă liniște pentru ea

Pentru că o știm pe Vica Blochina ca fiind totul timpul sufletul petrecerii, ea spune că în acest resort parcă e mult prea liniște pentru ea și și-ar fi dorit ceva mai multă distracție, însă fiind conștientă că nu poate în acest an, din cauza restricțiilor de după operație, ea mărturisește că e exact ceea ce trebuie pentru relaxare.

”Este extrem de cald, vreau să spun că e foarte cald, 40 și ceva de grade. Sunt niște servicii wow, unii îți șterg ochelarii, alții îți aduc fructe, deci ești ca în paradis, e tot ce îți dorești. Stăm pe ponton pe mare, aici facem plajă, e suportabilă vremea.

Pentru mine e mult prea multă liniște, mie îmi place să am distracție, nu doar să stau să citesc și să dorm, eu încă mă simt ca la 20 și ceva de ani, pentru mine e mult prea multă liniște. Sunt foarte mulți ruși pe aici, doar un cuplu de români am văzut, mai toți oamenii sunt ruși, oameni foarte cunoscuți și vedete foarte mari. Cine vrea liniște și relaxare să vină aici, dar cine vrea nebunie și distracție nu e pentru ei aici”, a mai zis Vica Blochina.

Vica Blochina a postat pe pagina sa de Instagram mai multe imagini din vacanța de lux în care se află, iar vedeta chiar a filmat mâncarea numeroasă care este pusă la dispoziție tuturor celor prezenți în resort. Ea spune că ”mănâci cu ochii”, căci felul în care turcii îți prezintă preparatele n-are cum să nu te facă să îți dorești să petreci cât mai multe zile acolo.

Din păcate, vedeta nu poate să mănânce tot ce vrea și nici în cantități uriașe, ceea ce o frustrează, dar e mulțumită pe de altă parte că va avea numărul de kilograme dorit chiar și după o săptămână la all inclusive.

”Turcia e renumită pentru all inclusive, deci dacă vă uitați pe Instagram la mine o să vedeți câtă mâncare e și cum e prezentată, intri aici și mănânci cu ochii, gândește-te că eu pot să mănânc doar 7 înghițituri la o masă și nu pot, e foarte frustrant că nu pot să mănânc, că aș mânca și una și alta, dar pe de altă parte știu că în continuare nu o să pun niciun gram pe mine”, a mai zis ea.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Vica Blochina, aroganță uriașă pentru vacanța din Turcia! Stă în același hotel cu Jason Derulo și Christina Aguilera. Cât a plătit pentru o săptămână de relaxare
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Florin Piersic urmează să fie operat din nou! Cât de gravă este starea lui de sănătate și ce se va întâmpla în următoarele ore: ”Este absolut necesară...”
  • Florin Piersic va fi supus unei noi intervenții
  • Ce s-a întâmplat după ce a fost transferat la un alt spital
Stiri interne
Cine era tânărul de 30 de ani găsit mort în propriul autoturism, în Pitești. Cu ce se ocupa bărbatul
  • Cine era și cu ce se ocupa bărbatul găsit mort în propria mașină
  • Noi detalii despre caz
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Oana Zăvoranu, sărbători de Paște în Maramureș. Cum a petrecut vedeta: "Am ajuns acolo..." / VIDEO
  • Oana Zăvoranu a petrecut sărbătorile de Paște în Maramureș
  • Cum s-a distrat vedeta
Showbiz intern
Anamaria Prodan, ipostază incendiară! Vedeta și-a pus fanii pe jar cu una dintre cele mai sexy imagini / FOTO
  • Anamaria Prodan s-a pozat într-o ținută sexy
  • Vedeta și-a luat fanii prin surprindere
Stiri internationale
Ce se întâmplă dacă un om cade într-o gaură neagră. Rezultatele NASA sunt uluitoare
  • Studiu NASA
  • Ce se întâmplă când cazi într-o gaură neagră
Horoscop
Trei zodii pentru care luna mai va fi decisivă. Apar schimbări radicale în viața lor, la care nu s-ar fi așteptat
  • Ce zodii își schimbă viața radical în luna mai
  • Nativii se pregătesc de o nouă etapă, fără să știe ce urmează
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
O poliţistă din Cluj şi-a gazat din greşeală propriul coleg, care se chinuia să reţină un individ agresiv. Un trecător a filmat scena
recomandare pe as.ro
Ce decizie a putut lua fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său o lua de la zero, printre străini
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
A intrat în funcțiune "Mamutul", cel mai mare aspirator planetar! Curăță aerul și trimite carbonul în pământ, dar activiștii de mediu îl critică
recomandare pe antena3.ro
O nouă fabrică se va deschide în România | Ministrul Economiei: ”Prima fază presupune crearea a şaizeci de noi locuri de muncă”
recomandare pe antena3.ro
Ritualul care are loc în a patra zi a Săptămânii Luminate. Ce este complet interzis să faci în "Joia Rea"
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Un card bancar folosit de milioane de români dispare din România! Anunțul băncii
recomandare pe dailybusiness.ro
Sindicaliștii vor să iasă din nou în stradă! Acuză că legea pensiilor discriminează
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop săptămânal, 13-19 mai 2024. Berbecii au noroc la bani. Leii și Fecioarele au parte de schimbări
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner