5 filme de Crăciun, pe care trebuie neapărat să le vezi cu cei dragi

5 filme de Crăciun, pe care trebuie neapărat să le vezi cu cei dragi © arhivă

Sărbătorile de Iarnă sunt cele mai așteptate din tot anul, astfel că în ziua de Crăciun poți face numeroase lucruri. Dacă nu ești adeptul ieșirilor la restaurant, cu prietenii și vrei să te relaxezi în confortul propriei case, cea mai bună soluție este să vizionezi un film de Crăciun, care cu siguranță îți va aduce o stare de bine!

Cine este cinefil nu face pauză nici măcar de Crăciun! Așa că dacă și ție îți place să vizionezi filme, iată 5 idei de filme pentru Crăciun care cu siguranță îți vor fi pe plac. 

1. Royal Switch. Această peliculă are o notă extrem de mare pe site-urile de specialitate, iar actrița principală, Vanessa Hudgens te va transpune numaidecât într-o lume minunată a basmelor. Atenție, căci filmul este unul lacrimogen, așa că pregătiți câteva șervețele!

2. Bad Santa. Atunci când vrei să îmbini tradiționalul cu modernul și ești iubitor de umor sec, acet film este tot ce-ți trebuie. În ziua de Crăciun, o asemenea comedie neagră este de neratat!

3. A Knight before Christmas. Ce te faci atunci când în anul 2019, un cavaler din secolul trecut poposește în zilele noastre? Nu știe ce se întâmplă în jurul lui, însă întâlnește persoana potrivită, la momentul potrivit. Dacă nu ați ghicit, este vorba despre o superbă domnișoară și, da! Se și îndrăgostește de ea!

4. The Christmas Shoes. Filmul prezintă o dublă poveste în Ajunul Crăciunului. Un băiat dorește să-i facă mamei sale cadou o pereche de pantofi, disperat că medicul nu-i acordă acesteia prea multe șanse de supraviețuire. În același timp, un av, scrie cinamagia.ro.

5. The Holiday. Două femei aflate în locuri opuse pe glob se confruntă cu aceeași problemă. Disperate după o schimbare de decor, cele două femei dau una de cealaltă pe internet și hotărăsc că fiecare să locuiască în casă celeilalte pentru perioadă sărbătorilor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro