Top 3 cele mai frumoase filme pe care să le vezi cu familia, de Crăciun

Familie / Crăciun © hepta.ro

Doar câteva zile ne mai depart de Crăciun, o sărbătoare atât de frumoasă, în care familia se reunește, iar masa este plină cu tot felul de mâncăruri delicioase. 

De Crăciun, este un prilej bun să-ți strângi familia acasă și să poți viziona un film bun, iar dacă nu ai nicio idee, îți lăsăm noi câteva recomandări care te vor face și să râzi în hohote, dar și să lăcrimezi de emoție. Iată cele mai frumoase 3 filme, cu tematică de sărbători!

1. The Christmas Shoes - Filmul prezintă o dublă poveste în Ajunul Crăciunului. Un băiat dorește să-i facă mamei sale cadou o pereche de pantofi, disperat că medicul nu-i acordă acesteia prea multe șanse de supraviețuire. În același timp, un av, scrie cinamagia.ro.

2. The Holiday - Două femei aflate în locuri opuse pe glob se confruntă cu aceeași problemă. Disperate după o schimbare de decor, cele două femei dau una de cealaltă pe internet și hotărăsc că fiecare să locuiască în casă celeilalte pentru perioadă sărbătorilor. 

3. A princess for Christmas - Când părea că nimic nu mai poate salva Crăciunul, Jules Daly și cei doi copii sunt invitați de Ducele de Castlebury să petreacă sărbătorile în Europa. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro