Care sunt alimentele de evitat în perioada sărbătorilor de iarnă?

+3 click pentru
galerie

portocale © hepta

Meniul de sărbători este cel mai pretenţios din sezonul rece. Pentru a evita problemele de sănătate sau kilogramele nedorite este de recomandat să scoatem din meniu câteva alimente nu tocmai benefice.

Meniul de Crăciun este mai mereu unul bogat în grăsimi sau zahăr. Dacă alegem să ţinem post înainte,cu atât mai mari sunt tentaţiile abuzurilor alimentare de sărbători.

Ne putem bucura de atmosfera de sărbători fără repercursiuni dacă vom evita produse alimentare precum: ketchup, maioneză, cârnaţi, crenvurşti, şunca, mezelurile, pizza, îngheţata, prăjiturile din făină albă cu creme sau dressingurile pentru salată.

Dacă vă este poftă de aceste alimente măcar consumaţi-le în cantităţi mici. Puteţi compensa cu alimente care ard caloriile sau care sunt benefice pentru eliminarea toxinelor. Acestea sunt: ananasul, grapefruit, rodie, scorţişoară, ardei iute, mere, ceai verde sau quinoa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro