Elimină neapărat aceste 7 alimente din meniul tău. Previi apariția cancerului!

Elimină neapărat aceste 7 alimente din meniul tău. Previi apariția cancerului! © Foto simbol Pixabay

Alimentaţia are un rol extrem de important în menţinerea sănătăţii întregului organism. Motiv pentru care, dacă este aleasă necorespunzător, poate deveni principala cauză a apariţiei cancerului. Există câteva alimente pe care trebuie neaparat să le elimini din meniu, cât mai curând!

Alimente care provoacă cancerul

1. Alimentele afumate - Majoritatea preparatelor sunt afumate artificial, cu compuşi chimici, printre care se numără şi N-nitroso. Alimentele obţinute prin afumare artificială pot provoca apariţia cancerului stomacal sau colectoral, spre deosebire de cele afumate în mod natural, relatează citeste.info.

2 - Somonul de crescători - Cum alimentaţia somonului este bazată pe substanţe contaminate şi antibiotice, consumul acestuia creşte riscul apariţiei cancerului. Totul din cauza concentraţiei puternice de PCB!

3 - Popcornul pregătit la microunde - Dacă preferi să te uiţi la film, în pat, cu punga de popcorn pregătit la microunde, ei bine, trebuie să renunţi imediat la acest obicei! Ambalajul de pe popcornul din comerţ conţine urme de perfluorooctanoic, care este cancerigen şi afectează ficatul. 

4. Chipsurile din cartofi - Chipsurile duc la producerea acrilamidei care este cancerigenă, din cauză că sunt pregătite la termperaturi foarte mari. 

5. Alimentele modificate genetic - Aceste alimente eliberează proteine ne-naturale în timpul digestiei, care sunt cancerigene. 

6. Carnea roşie - În primul rând, nu te descuraja! Poţi înlocui carnea roşie cu carne de pui şi peşte, iar organismul tău îţi va mulţumi. Celulele canceroase prosperă în mediul acid generat de dietele pe bază de carne roşie. 

7. Băuturile carbogazoase - Cu siguranţă nu este o noutate că băuturile carbogazoase, mai ales cele fără zahăr, conţin aspartam. În acest caz, factorii care produc cancerul sunt mult mai numeroşi decât la alimentele de mai sus. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro