Cum și-a presimțit Rona Hartner cancerul: "De 6 luni de zile ştiam"

+3 click pentru
galerie

Cum și-a presimțit Rona Hartner cancerul: "De 6 luni de zile ştiam" © captura video

Rona Hartner a trecut cu bine peste operația de îndepărtare a tumorii de la colon și acum așteaptă cu nerăbdare rezultatele autopsiei. Artista face o mărturisire-șoc, în care spune că în urmă cu șapte luni a avut un gând premonitoriu referitor la starea ei de sănătate. 

"De șase luni de zile ştiam că  voi scrie un status pe Facebook în  care voi scrie <<am cancer>>  mă gândeam: <<Pe ce culoare o să scriu oare?>>. După aceea mă duceam la gândul acesta, e un gând tâmpit, hai că îl  dau la o parte. Mergeam cu toată lumea la doctor, cu familia mea și eu eram sigură că toţi erau bolnavi în jurul meu, numai eu nuși când colo eu eram cea bolnavă.", a povestit Rona Hartner, în exclusivitate la Antena Stars.

Rona Hartner mai spune că a avut un presentiment înainte să afle de tumoră, dar faptul că era nervoasă și obosită mai tot timpul i-a dat de gândit. 

"Din când în când stăteam eu așa când sî adorm, la o siestă sau ceva și mă gândeam. <<Bine dacă ar fi să scriu C A N C E R, cum l-aș scrie?>> Și după ziceam aoleu, nu. Deci corpul meu îmi vorbea de vreo 6 luni, 8 luni, îmi zicea discret <<Băi nu prea e în regulă>>, dar nu aveam semne, nu aveam semne, decât o mare oboseală și o stare un pic de nervozitate, nu prea suportam pe nimeni, mi se înfundau foarte des urechile, nu mai auzeam pe nimeni, începând cu ora 8 seara.", a mai spus Rona Hartner, la Antena Stars.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro