Rona Hartner a fost externată. "Oamenii s-au rugat pentru mine. Am oferit viaţa şi moartea"

+3 click pentru
galerie

Rona Hartner a fost externată. "Oamenii s-au rugat pentru mine. Am oferit viaţa şi moartea" © Foto: Captură

Veşti bune despre îndrăgita artistă, Rona Hartner. Simpatica artistă a fost externată, după ce în urmă cu o săptămână a fost operată pentru îndepărtarea unei tumori la colon.

Rona Hartner a vorbit la Antena Stars desppre starea ei, iar artista este, parcă, mai plină de viaţă ca oricând. Rona Hartner a trecut cu bine peste operaţia dificilă la care a fost supusă şi mulţumeşte Divinităţii pentru tot ajutorul primit.

CITESTE SI: Rona Hartner va urca pe scenă, la câteva zile de la operația de colon

"Sunt bine, am trecut peste acest hop. Iubitul mi-a fost aproape, dar şi oamenii care s-au rugat pentru mine. Vineri m-am speriat, dar sâmbătă s-a schimbat totul pentru că am vorbit cu oamenii şi s-au rugat pentru mine. Am fost purtată de Dumnezeu, de Maica Domnului şi de rugăciunile voastre. Mai vin diseară la spital, iar joi mă externez definitiv. Acum merg la Scena Misterelor. Mă simt foarte bine, de duminică mi-au spus că pot să plec. Lunea viitoare îmi scot toate copcile. Nu am nevoie de tratament post operatoriu. Era cancer, dar doctorul a tăiat ce trebuie. I-am spus Lui Dumnezeu, dacă tu vrei să mai trăiesc iau viaţa ca un cadou, dacă nu îţi ofer ţie meritele vieţii. Am oferit şi viaţa şi moartea. Dumnezeu a vrut să nu am nicio durere după operaţie. O să fiu mai puţin perfecţionistă, o să plâng mai puţin şi nu o să mă mai necăjesc şi nu-mi mai este frică de nimic", a spus Rona Hartner la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro