Rona Hartner va urca pe scenă, la câteva zile de la operația de colon

+3 click pentru
galerie

Rona Hartner va urca pe scenă, la câteva zile de la operația de © Facebook

Rona Hartner a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă în urmă cu câteva zile, ce a durat nu mai puțin de șase ore. Artista a reușit să își păstreze optimismul și să nu se lase doborâtă de probleme.

Rona Hartner nu lasă deoparte proiectele muzicale, nici măcar acum, când se află în perioada de recuperare după operația de la colon de extripare a unei tumori. Artista avea un concert programat pe data de 8 martie și nu l-a anulat, urmând să participe la eveniment alături de viitorul ei soț, Herve. Astfel, la doar două săptămâni de la operație, Rona va urca pe scenă. Anunțul a fost făcut de Oana Roman, pe Facebook: "Deși de abia s-a operat și este încă în recuperare, Rona Hartner nu și-a anulat show-ul și vine să ne cânte".

Rona Hartner a fost operată la colon

"Luni a fost operaţia şi am avut două zile în care am simţit nevoia să dorm foarte mult. Am evoluat foarte bine. Am stat cuminte. Am făcut tot tot ce a spus doctorul. (...) Vreau să vă mulţumesc pentru rugăciunile voastre. N-aş fi putut să fac nimic dacă nu eraţi alături de mine. (...) Domnul doctor a extirpat acea tumoare, s-ar putea să nu am nevoie de alt tratamanet mai târziu, dar voi afla peste o lună", a spus Rona Hartner într-un live pe reţelele de socializare.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro