Rona Hartner, mărturisiri de pe patul de spital, după ce a fost operată: "Îmi pierdusem un pic gustul vieții"

+3 click pentru
galerie

Rona Hartner, mărturisiri de pe patul de spital, după ce a fost operată: "Îmi pierdusem un pic gustul vieții" © Facebook

Rona Hartner a trecut printr-o operație chirurgicală dificilă în urmă cu doar câteva zile, pentru a-i fi extripată o tumoră la colon. Acum artista a depășit ce a fost mai greu și se simte mai bine în fiecare zi.

"Mă simt bine. Mi-am dat seama cât am fost în spital mi-am dat seama că m-a susținut iubirea oamenilor. Noi românii avem darul empatiei. Locuim pe Coasta de Azur, acolo trebuia să plecăm înainte să ajung la spital, am avut instinctul de supraviețuire.  Îmi pierdusem un pic gustul vieții, am crezut că am o formă de depresie. De fapt tumorile anunță psihicul sub formă de depresie. Nu mai ai chef de nimic. Asta am simțit de un an jumate. Am zis că îmi fac testamentul, nu-mi era frică de operație, sunt bună de carne și mi se închide repde operația.", a povestit Rona Hartner, la Răi Da Buni.

Iubitul Ronei Hartner, francezul Herve, i-a făcut o dedicație artistei, în direct la Răi Da Buni și a mărturisit ce înseamnă pentru el vedeta.

"Ochii sunt sufletul, iar acesta este o reflexie a Paradisului. Așa cum am spus, înainte să o cunosc pe Rona, am fost foarte greu din viața mea, un moment întunecat. Nu aveam nimic, nu aveam nici un scop în viață, nici un proiect sau dragoste în inima mea. Îl aveam pe Dumnezeu, dar Dumnezeu fără oamenii de lângă tine nu este chiar Dumnezeu. CRed că dragostea trebuie să fie testată uneori pentru a fi puternică, este doar o ocazie să ne dezvoltăm și să iubim mai mult.", a spus Herve, la Răi Da Buni. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro