Dacă bei zilnic cafea poți scăpa de o mulțime de boli fatale. Lista completă

Dacă bei zilnic cafea poți scăpa de o mulțime de boli fatale. Lista completă © Pixabay

Pe cât de plăcută este această licoare dimineața, pe atât este de nocivă dacă este consumată în mod excesiv. Cafeaua poate avea efecte negative asupra organismului, mai ales dacă o bei zilnic.

Dacă bei zilnic cafea poți avea probleme cu sistemul digestiv, mai ales dacă o consumi pe stomacul gol. Totodată, pot apărea amețelile și palpitațiile, iar corpul îți va da reacții involuntare, nefiind capabil să îți mai controlezi mâinile, scrie csid.ro.

Din cauza consumului zilnic de cafea, mai ales pe stomacul gol, poți suferi de cancer de colon, boală care evoluează în timp și poate fi descoperită în fază incipientă doar cu ajutorul screeningul.

Și calitatea somnului va avea se suferit, mai ales dacă bei cafea târziu. Aceasta poate bloca substanțele din creier care induc somnul și poți suferi de insomnii, scrie csid.ro.

Așadar, moderația este cheia, mai ales dacă ești un băutor înrăit de cafea. În unele dimineți o poți înlocui cu ceaiul verde, care îți va da același impuls de energie la începutul unei noi zile.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro