Când trebuie să sărezi cartofii prăjiți. Greșeala pe care multe gospodine o fac, dar la care trebuie să renunțe
Publicat pe 18.09.2022 la 23:31 Actualizat pe 18.09.2022 la 23:31
Cartofii prăjiți sunt preferați de toată lumea. Este un preparat consumat de oamenii de pe întreaga planetă, deși nu este deloc considerat unul sănătos. Cu toate acestea, gospodinele gătesc cartofii prăjiți atunci când nu au prea mult timp de petrecut în bucătărie sau când nu au alte idei. Iată greșeala majoră pe care ele o fac în momentul în care sărează cartofii.
- Când trebuie să sărezi cartofii prăjiți
- Greșeala pe care să nu o mai faci
Cartofii prăjiți simt preferații copiilor. Cei mici prefera cartofii prăjiți în loc de o ma care gătită, sănătoasă, dar este ok să îi consume din când în când, fără excese. Cartofii prăjiți sunt nelipsiți din meniurile restaurantelor, iar cei mici sunt cei mai mari fani ai lor.
Când trebuie să sărezi cartofii prăjiți
Cartofii prăjiți par extrem de simplu de preparat. Ei bine, dacă vrei să te bucuri de niște cartofi prăjiți excelenți trebuie să ții cont de anumite aspecte. Sper exemplu, unul dintre cele mai importante lucruri când vine borna despre cartofii prăjiți îl reprezintă sarea. Sarea le să gustul specific. Important este momentul când alegi să îi sărezi.
Multe gospodine aleg să pună sare peste cartofi înainte de a-i pune la prăjit, lucru care este complet greșit. Acest obicei nu face altceva decât să strângă toată apa de pe suprafața cartofilor. Corect este să pui sare peste cartofi abia după ce ei s-au prăjit. Indicat este să așezi cartofii pe un prosop de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei.