Câte minute lași șnițelele la prăjit pentru a ieși crocante. Tot ce trebuie să știi pentru ca preparatul tău să fie delicios
Publicat pe 06.10.2022 la 13:07 Actualizat pe 06.10.2022 la 14:43
Șnițelele sunt renumite în toată lumea. Este un preparat iubit de toți și este extrem de simplu de făcut. Problema nu este la felul în care se prepară pentru este destul de clar că nu e nimic complicat. Problema apare în momentul în care ele nu ies la fel de crocante pe cât ne-am dori. Acest lucru poate fi evitat de acum înainte dacă ții cont de anumite aspecte și dacă le lași la prăjit exact cât trebuie.
- Câte minute lași șnițelele la prăjit
- Secretul bucătarilor
Șnițele sunt delicioase, dar pentru a fi excelente ele trebuie să fie și crocante. Pentru ca acest lucru să nu mai fie o problemă de fiecare dată când prepari șnițelele, trebuie să ții cont de câteva mici aspecte.
Câte minute lași șnițelele la prăjit pentru a ieși crocante
În primul rând trebuie să faci anumite lucruri până să ajungi să pui șnițelele la prăjit. Carnea trebuie să foarte subțire, de aproximativ 6mm. În acest fel ai garantat un șnițel crocant și delicios. Trebuie să urmezi rețeta clasică de șnițel, cea prin care dai carnea prin făină, apoi ou, iar mai apoi pesmet. Și la final, secretul mult așteptat, trebuie să lași șnițelul la prăjit timp 3-4 minute pe fiecare parte. Atenție! Pentru ca șnițelul tău să fie foarte crocant și delicios trebuie să respecți toate regulile de mai sus, nu doar una.
Ingrediente
4 cotlete de porc dezosate
1/2 cană de făină, împărțită
1 linguriță de sare
2 ouă mari
1 cană de pesmet fin
1 cană de ulei de canola sau vegetal, împărțit
Mod de preparare
Se bate carnea subțire. Se asezonează carnea cu condimentele, iar apoi se trece prin făină, ou și la final pesmet. Încige uleiul și pune carea la prăjit. Trebuie lăsată câte 3-4 minute pe fiecare parte. După ce a prins o culoare aurie și sunt suficient de crocante, se scot șnițelele pe un prosop de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei.