Cum faci murături cu apă fiartă. Cea mai bună variantă pe care ai încercat-o până acum
Publicat pe 15.08.2022 la 14:34 Actualizat pe 15.08.2022 la 14:34
Este perioada în care gospodinele pun murături pentru iarnă. Fiecare gospodină are rețeta ei de la care nu se abate, dar dacă îți dorești ca anul acesta să te bucuri de niște murături tari și crocante, trebuie să urmezi anumiți pași. Astăzi îți prezint cum se fac murăturile cu apă fiartă.
- Murături cu apă fiartă
- Cum se menții tari și crocante toată iarna
Nimănui nu îi plac murăturile moi. Poți face acasă niște murături demențiale, tari și crocante cu o rețetă simplă. Murături cu apă fiartă. Poate ca nu ai mai auzit până acum, dar cu siguranța vei folosi numai această rețetă de acum în colo.
Murături cu apă fiartă
În primul rând trebuie să speli foarte bine legumele pe care vrei să le folosești. Cel mai important lucru pentru ca murăturile să se mențină tari și crocante este să fie foarte bine opărire. Așadar, dai apa în clocot, adaugi legumele și le ții acolo până când ele se înmoaie puțin.
După ce sunt opărire, se răcesc cu apă rece. Este recomandat să nu se folosească apa clocotită la saramură, ci alta. Este o rețetă foarte simplă, iar rezultatul mult dorit este garantat. La iarna te vei bucura de niște murături tari și crocante.