Dieta-minune cu care chef Cătălin Scărlătescu a slăbit peste 50 de kilograme! Iată ce trebuie să faci pentru o siluetă de vis
Publicat pe 28.02.2021 la 19:47 Actualizat pe 28.02.2021 la 19:47
Chef Cătălin Scărlătescu a reușit să scape de peste 50 de kilograme în urmă cu mai mulți ani, astfel că a decis să ajute și alte persoane care își doresc să slăbească. Carismaticul bucătar a dezvăluit cu ce dietă-minune a scăpat de excesul de grăsime.
- Cum a slăbit chef Cătălin Scălătescu
- Bucătarul a dezvăluit dieta-minune
- Iată ce trebuie să mănânci ca să slăbești
Chef Cătălin Scărlătescu a ajuns să cântărească peste 120 de kilograme în urmă cu trei ani. A avut numeroase probleme de sănătate din cauza excesului de grăsime, astfel că a decis să facă o schimbare în stilul său de viață.
Juratul de la Chefi la cuțite a început să mănânce salate proaspete, cu castraveți și roșii, ștevie și spanac. Pe lângă acestea, Scărlătescu a introdus și multe fructe în alimentația sa, cum ar fi grepfruit, prune și migdale, bogate în antioxidanți.
Dieta-minune cu care chef Cătălin Scărlătescu a slăbit peste 50 de kilograme
Bucătarul și-a anunțat fanii și să apeleze la un specialist în nutriție, mai ales că o dietă urmată după ureche poate dăuna serios organismului.
De asemenea, bucătarul a mai mărturisit că a renunțat la carne, alcool, dulciuri și tutun, produse ce fac cel mai mult rău organismului, dar și siluetei. Și pâinea a fost cu totul eliminată din alimentația juratului de la Antena 1. Astfel, dieta lui s-a bazat foarte mult e legume și fructe proaspete, gătite și pregătite în moduri diferite.
„Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei. Nu contează ordinea sau cantitatea. Însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare. Iar fructele se consumă proaspete”, a mai spus celebrul bucătar.
Totuși, acesta a mărturisit că nu este deloc ușor un astfel de stil de viață, iar trăit necorespunzător, poate face mai mult rău decât bine. Supravegherea unui medic nutriționist este foarte importantă, fiind vorba despre eliminarea unor grupe mari de alimente.