ÎNTREBAREA ZILEI: Cum poți să scapi de celulită, cu ajutorul cafelei. E mai simplu decât crezi

ÎNTREBAREA ZILEI: Cum poți să scapi de celulită, cu ajutorul cafelei. E mai simplu decât crezi © arhivă

Cafeaua, la fel ca şi ciocolata, se află pe lista plăcerilor de care vă puteţi bucura. Consumate cu moderaţie aduc beneficii oraganismului.

Protejează de diabetul zaharat - Cercetătorii de la Harvard afirmă că un consum regulat de cafea ne protejează de diabetul zaharat, de Parkinson, dar şi de cancer la colon. Cu siguranţă vă întrebaţi de unde vin aceste beneficii. Ei bine, antioxidanţii şi cafeina sunt substanţele răspunzătoare pentru aceste lucruri.

Măreşte pulsul şi te energizează - Ca orice alt aliment consumat în exces, şi cafeaua poate produce nervozitate. Cafeina stimulează sistemul nervos, fapt care duce la o secreţie excesivă a adrenalinei. De asemenea, poate duce la slăbirea rezistenţei şi poate cauza osteoporoză.

Înfrumuseţează pielea - După ce consumaţi cafeaua este bine să nu aruncaţi zaţul deoarece acesta este o adevărată comoară pentru înfrumuseţare. Puteţi chiar combina un sfert de cană cu zaţ de ou, iar amestecul poate fi folosit în masaje anticelulitice, care dau rezultat imediat!

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro