Homepage » Beauty & Lifestyle » Frumusete » Modele de manichiură care se poartă în 2021

Modele de manichiură care se poartă în 2021

Publicat pe 08.01.2021 la 10:21 Actualizat pe 08.01.2021 la 10:21

Un look desăvârșit, al unei doamne sau domnișoare, nu este niciodată complet fără o manichiură frumoasă. Bineînțeles, toate încercăm să adoptăm acel stil care ni se potrivește, însă dorim să ținem pasul și cu noile tendințe. Odată cu noul an și moda se schimbă. Iată care sunt culorile anului 2021, dar și ce se poartă în materie de unghii.

Modele de manichiură care se poartă în 2021

Modele de manichiură care se poartă în 2021

Instagram

  • Ce modele de manichiură se poartă în 2021.
  • Care este culoarea anului.
  • Unghii lungi sau scurte? Ce forme sunt la modă?

Manichiura frumoasă unei femei conferă întotdeauna eleganță și respect de sine. Bine, un lucru foarte important este și să știm să alegem ce ni se potrivește. La fel ca în orice alt aspect care ține de fashion: coafură, îmbrăcăminte, etc, felul în care ne facem unghiile trebuie să ne reprezinte.

Dacă nu prea știm exact ce să alegem, nu ne-am format un stil propriu, sau pur și simplu dorim să fim mereu în pas cu moda, noi venim cu câteva sugestii cât se poate de în vogă.

Ce se poartă în 2021 în materie de manichiură

Unghii lungi sau scurte?

Aici, fiecare dintre noi are liberul arbitru. Designul adecvat al unghiei, care începe cu lungimea, apoi continuă cu forma și culoarea, trebuie să fie în ton cu evenimentul la care mergem.

Contează și forma pe care mâna și degetele noastre o au. De exemplu, niște unghii prea lungi pot arăta vulgar, iar unele prea scurte, ne poate face mâna să arate prea mică, ori degetele prea groase.

Simplitatea și naturalețea continuă să trend și în anul 2021. O unghie nici prea lungă, nici prea scurtă pare o alegere sigură.

Care sunt culorile anului

Au fost stabilite și culorile anului 2021. Acestea sunt: neutrul Ultimate Gray și Illuminating, adică o variantă vibrantă de galben.

Potrivit specialiștilor Pantone, cele două culori au fost alese pentru că formează o combinație care reprezintă optimismul și speranța. Culorile din viața noastră au, totodată, puterea de a ne reda gândirea pozitivă.

Anul 2020 a avut aleasă drept culoare reprezentativă albastrul clasic.

Ce formă a unghiilor este la modă

Există 12 forme de unghii, cele mai populare din întreaga lume. Dintre acestea, cele care continuă să fie la modă și în anul 2021 sunt: rotundă, pătrată, ascuțită, pătrată cu colțuri rotunjite.

Forma rotundă: Este cea mai cunoscută și dorită în rândul doamnelor și domnișoarelor. Se consideră că această formă a unghiei conferă un aer curat și decent. Ea însă este recomandată în rândul celor cu degete groase și scurte, pentru a crea efectul de alungire. De asemenea, se pretează cel mai bine la gelul de unghii de culoare închisă.

Forma patrată: Este la concurență cu cea rotundă, fiind considerată un tip clasic de manichiură. Oferă eleganță și rafinament, însă este recomandată femeilor cu degete lungi și subțiri. Dacă degetele sunt foarte lungi, unghiile ar trebui răiate scurt, pentru a oferi echilibru.

Forma ascuțită: Este recomandată doar pentru persoanele cu degete scurte. În caz contrat, ar fi bine să ne ferim de ele, dacă nu vrem ca manichiura să capete un aer vulgar. Forma nu este nici una foarte practică. O unghie extrem de ascuțită la vârf ne poate îngreuna multe dintre activitățile noastre zilnice.

Forma pătrată cu colțuri rotunjite: Este foram cea mai practică, iar femeile care optează pentru ea pot experimenta o mulțime de modele. Nu sunt nici predispuse la rupere. Se poate alege atât o formă lungă, cât și una scurtă, după preferințe.

Aceasta forma este perfecta pentru femei practica si dinamica, careia ii place sa teste tot felul de modele pe unghii. Aceasta forma este gandita pentru a experimenta o multime de modele si desene si, mai mult decat atat, nu sunt predispuse la rupere. Forma de unghie patrata cu marginile rotundite pote fi purtata pe diverse lungimi, in functie de preferintele si stilul de viata al fiecarei femei.

Modele de manichiură simplă pentru 2021

Manichiura simplă este cea pe care o putem realiza și singure, acasă, simplu și rapid. Durează doar 10 minute, timp în care ne aplicăm oja pe ungii, așteptăm să se usuce și...gata! Ne bucurăm de unghii frumoase. Odată ce ne-am hotărât asupra formei care ni se potrivește, urmează culoarea.

Am spus deja că tendința anului 2021 este o culoare de galben vibrant. Așadar, puteți opta pentru nuanțe de apus și culori strălucitoare. Este timpul să ieșiți din tipare, să gândiți îndrăzneț și să străluciți precum razele de soare. Puteți încerca nuanțe de portocaliu sau roz.

Desigur, există și opțiuni pentru femeile mai puțin îndrăznețe.Nuanțele nude si cele pastelate rămân la modă. Rafinamentul unei astfel de manichiuri este potrivit atât unui look festiv, cât și unei ținute de zi cu zi.

Culorile pastelate prognozate a fi de impact în 2021 sunt liliacul și menta: nuanțe frumoase, care sunt puțin mai „nervoase” și mai reci decât tradiționalul roz.

Modele de manichiură permanentă pentru 2021

Deja am stabilit că puteți avea unghii frumoase și la modă, cât cu ajutorul unei oje simple, cât și dacă vă doriți unele care să reziste și anume: unghii cu gel. O astfel de manichiură durează o lună, sau poate chiar mai mult. Așadar, unghiile cu gel, sau oja semi-permanentă, aplicată în saloanele de înfrumusețare, vă va oferi acele unghii perfecte și elegante pentru o lungă perioadă de timp.

Atenție doamne și domnișoare!

Nail artistii spun că nu mai sunt la modă texturile complexe, pictura și sculptura voluminoasă a unghiei. Anul acesta se poartă simplitatea, așadar, un design minimalist este alegerea ideală.

La modă sunt și nuanțele închise: maro sau negru. Potrivitrea nuanței pantofilor cu cea a unghilor este un nou trend al anului 2021. Tonurile de maro și negru adânc arată izbitor de frumos, indiferent de tonul pielii, mai ales dacă au un finisaj cu strălucire ridicată.

Modele de unghii scurte care se poartă

Și dacă tot am spus de design-ul minimalist, acesta este foarte potrivit pentru unghiile scurte. Puteți opta pentru nuanțele de mai sus și un design simplu. Spre exemplu câteva linii trasate. Dacă doriți o apariție cât se poate de îndrăzneață, încercați să aplicați diferite nuanțe pe fiecare unghie în parte.

În cazul unghiilor scurte, o astfel de alegere va oferi un look tineresc și jucăuș.

Modele de unghii lungi care se poartă în 2021

Atât pentru unghiile lungi, cât și cele scurte, experții internaționali recomandă manichiur a de inspirație japoneză. Aceasta presupune întreținere redusă și elegantă. Veți avea unghiile strălucitoare, impecabile și foarte ușor colorate.

Manichiura japoneză constă în mai mulți pași pentru o detoxifiere completă a unghiilor. Începeprin șlefuirea unghiilor pentru a crește circulația (unghiile ar trebui să dezvolte o nuanță roz frumoasă, aproape ca o fard de obraz) și finalizarea prin aplicarea unui tratament care îmbunătățește starea unghiilor și strălucirea lor naturală.

Unghiile lungi sunt, totodată, potrivite pentru a avea modele mai elaborate. După cum am spus, anul acesta nu se mai poartă unghiile încărcate, însă puteți alege să le decorați cu flori delicate si mici si frunze acrilice, lanțuri mici și piercing-uri, mărgele și fire subțiri. Cu siguranță acestea vor crea un efect special.

CITEȘTE ȘI: Cele mai bune uleiuri naturale pentru păr. Te ajută să îți salvezi părul uscat sau deteriorat de produsele cosmetice

În articolul
Modele de manichiură care se poartă în 2021
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Cristi Spaidăr, fratele lui Vali Spaidăr, a fost eliberat din închisoare! Ce mesaj le-a transmis părinților săi / VIDEO
Showbiz intern • la 14:30
Cristi Spaidăr, fratele lui Vali Spaidăr, a fost eliberat din închisoare! Ce mesaj le-a transmis părinților săi / VIDEO
  • Fratele lui Vali Spaidăr, eliberat din închisoare
  • Ce mesaj a transmis Cristi Spaidăr
Rețetă de prăjitură delicioasă cu căpșuni și cocos. Un desert simplu și rapid de post
Retete • la 14:01
Rețetă de prăjitură delicioasă cu căpșuni și cocos. Un desert simplu și rapid de post
  • Rețetă de prăjitură cu căpșuni și cocos
  • Ingrediente
  • Mod de preparare
Femeile din viața lui Dan Bittman. Motivul pentru care artistul nu s-a însurat până la 62 de ani
Showbiz intern • la 13:42
Femeile din viața lui Dan Bittman. Motivul pentru care artistul nu s-a însurat până la 62 de ani
  • De ce nu s-a căsătorit Dan Bittman
  • Cine sunt femeile care l-au cucerit
Diagnosticată o boala rară, Celine Dion împlinește 56 de ani. Care sunt ultimele noutăți despre starea artistei
Stiri internationale • la 13:40
Diagnosticată o boala rară, Celine Dion împlinește 56 de ani. Care sunt ultimele noutăți despre starea artistei
  • Celine Dion împlinește 56 de ani
  • Artista a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide și și-a anulat toate concertele
  • Ultima apariție în public a lui Celine Dion
Star Matinal. Ce spune Ciprian Marica despre operația dificilă de la genunchi. Poate ajunge la proteză: ”Sunt pe lista de așteptare” / VIDEO
Emisiuni TV • la 13:27
Star Matinal. Ce spune Ciprian Marica despre operația dificilă de la genunchi. Poate ajunge la proteză: ”Sunt pe lista de așteptare” / VIDEO
  • Ce spune Ciprian Marica despre operația dificilă de la genunchi
  • Poate ajunge la proteză din cauza problemelor
Oana Radu și-a cumpărat casa visurilor! Cum arată noua locuință a vedetei, după ce a fost nevoită să plece din apartament din cauza fostului soț / VIDEO
Showbiz intern • la 13:13
Oana Radu și-a cumpărat casa visurilor! Cum arată noua locuință a vedetei, după ce a fost nevoită să plece din apartament din cauza fostului soț / VIDEO
  • Oana Radu și-a cumpărat vilă
  • Cum arată noua casă a vedetei
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
recomandare pe as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
recomandare pe antena3.ro
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
Se schimbă buletinele. Cât costă cărţile de identitate cu CIP | Ele sunt gratuite doar în anumite situaţii
recomandare pe antena3.ro
Se schimbă buletinele. Cât costă cărţile de identitate cu CIP | Ele sunt gratuite doar în anumite situaţii
Aurul negru! Beneficiile pe care le ai dacă găsești rezerve de petrol și gaze, în propria curte. Ce spune legea
recomandare pe antena3.ro
Aurul negru! Beneficiile pe care le ai dacă găsești rezerve de petrol și gaze, în propria curte. Ce spune legea
Florile pe care să nu le plantezi lângă legume. Sunt duşmanii recoltei bogate, ţine-le departe
recomandare pe playtech.ro
Florile pe care să nu le plantezi lângă legume. Sunt duşmanii recoltei bogate, ţine-le departe
O mare vedetă de la noi, DIVORŢ RĂSUNĂTOR! A fost minţită tot timpul: Mi-au dispărut şi lucruri din casă
recomandare pe playtech.ro
O mare vedetă de la noi, DIVORŢ RĂSUNĂTOR! A fost minţită tot timpul: Mi-au dispărut şi lucruri din casă
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Este cea mai rea veste pentru românii care au credite în LEI
recomandare pe dailybusiness.ro
Este cea mai rea veste pentru românii care au credite în LEI
Anunț major pentru români! Se dau banii înapoi
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț major pentru români! Se dau banii înapoi
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close