Ai intoleranță la gluten? Alimente pe care le poți consuma în voie
Publicat pe 14.03.2019 la 22:26 Actualizat pe 14.03.2019 la 22:31
Intoleranța la gluten este o problemă reală cu care se confruntă mulți oameni. În ultima vreme, au apărut produse diverse în supermarketuri, astfel că persoanele care suferă de această afecțiune au opțiuni alimentare.
Intoleranța la gluten este o problemă reală cu care se confruntă mulți oameni. În ultima vreme, au apărut produse diverse în supermarketuri, astfel că persoanele care suferă de această afecțiune au opțiuni alimentare.
Există anumite produse pe care le poți consuma fără grijă atunci când ai intoleranță la gluten și sunt la îndemâna tuturor.
Cerealele precum porumbul, quinoua, meiul sau hrișca, pot fi consumate, în diverse combinații. Carnea nu conține gluten, însă este bine să eviți sosurile și anumite condimente care pot conține această substanță. Bineînțeles, legumele și fructele sunt lipsite de gluten și cele mai recomandate pentru această intoleranță sunt caisele, bananele, afinele, cireșele sau rodia.
A.C.