Ai intoleranță la gluten? Alimente pe care le poți consuma în voie

Ai intoleranță la gluten? Alimente pe care le poți consuma în voie © Arhiva

Intoleranța la gluten este o problemă reală cu care se confruntă mulți oameni. În ultima vreme, au apărut produse diverse în supermarketuri, astfel că persoanele care suferă de această afecțiune au opțiuni alimentare.

Există anumite produse pe care le poți consuma fără grijă atunci când ai intoleranță la gluten și sunt la îndemâna tuturor.

Cerealele precum porumbul, quinoua, meiul sau hrișca, pot fi consumate, în diverse combinații. Carnea nu conține gluten, însă este bine să eviți sosurile și anumite condimente care pot conține această substanță. Bineînțeles, legumele și fructele sunt lipsite de gluten și cele mai recomandate pentru această intoleranță sunt caisele, bananele, afinele, cireșele sau rodia. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro