ÎNTREBAREA ZILEI: De ce e bine să întinzi carnea tocată cu făcălețul?
Publicat pe 30.05.2018 la 15:42 Actualizat pe 30.05.2018 la 15:54
Până și pregătitul cărnii tocate pentru congelare este un proces la care trebuie să fii foarte atent. Dacă urmezi anumiți pași foarte importanți, poți să eviți bacterii și poți să ai parte de numeroase alte beneficii.
Până și pregătitul cărnii tocate pentru congelare este un proces la care trebuie să fii foarte atent. Dacă urmezi anumiți pași foarte importanți, poți să eviți bacterii și poți să ai parte de numeroase alte beneficii.
Este recomandat să întinzi pachetul cu carne tocată cu făcălețul, înainte de a-l băga la congelator. Dar ce? Iată și motivele.
CITEȘTE ȘI ÎNTREBAREA ZILEI: De ce nu e bine să speli carnea de pui?
- Carnea va îngheța uniform, asigurând că timpul de răcire va fi mai redus de cât de obicei.
- Aplatizarea pachetului va permite ca pachetul să ocupe cât mai puțin spațiu în congelator.
- Înghețarea cât mai rapidă a cărnii ține la distanță bacteriile nocive care îți pot pune sănătatea în pericol.
- Carnea va avea un gust mult mai bun, după ce o vei decongela.
Prin urmare, încearcă acest truc simplu și vezi câte avantaje îți poate aduce!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.