ÎNTREBAREA ZILEI: Știai că 2 feluri de mâncare tradițională sunt nocive pentru organism? Despre ce preparate este vorba

ÎNTREBAREA ZILEI: Știai că 2 feluri de mâncare tradițională sunt nocive pentru organism? Despre ce preparate este vorba © pixabay.ro

Deși unele preparate sunt atât de delicioase, află că în spatele gustului sau a plăcerii de a consuma mâncăruri grase se află lucruri neștiute, care îți pun viața în pericol.

Și chiar dacă până acum ai auzit contrariul, află că mâncarea tradiţională este extrem de nocivă pentru sănătate. Două dintre preparatele extrem de delicioase pe care le iubim cu toții sunt adevărate bombe calorice care ne pot pune sănătatea într-un pericol real. Este vorba despre sarmale și ciorbă de burtă!

Din păcate, o singură porţie de sarmale are mai mult de 100 de grame de grăsimi saturate care cresc nivelul de colesterol şi pot duce la apariţia bolilor grave de inimă. În plus, acest preparat conţine şi o mulţime de calorii, ceea ce-nseamnă că te vei îngrăşa inevitabil după o masă copioasă de Crăciun.

Alături de sarmale, blamată este şi ciorba de burtă. Medicii ne recomandă să le consumăm mai rar, maximum o dată pe săptămână, şi, totodată, să reducem porţia.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro