Lidia Fecioru, despre ceaiul care sfărâmă pietrele din rinichi şi curăţă corpul de metale grele. Beneficiile plantei
Publicat pe 05.11.2023 la 12:07 Actualizat pe 05.11.2023 la 12:07
Lidia Fecioru aduce în prim plan un remediu natural revoluționar destinat curățării rinichilor și detoxifierii corpului de metale grele. Bazat pe puterea plantei de brusture, acest ceai promite să ofere o soluție eficientă și non-invazivă pentru cei care se confruntă cu probleme ale aparatului urinar.
- Lidia Fecioru, ceaiul care sfărâmă pietrele din rinichi şi curăţă corpul de metale grele
- Ce trebuie să știi
Bioenergoterapeuta renumită, Lidia Fecioru, a prezentat o rețetă naturistă revoluționară pentru eliminarea pietrelor din rinichi și detoxifierea organismului de metale grele. Remediul se bazează pe puterea plantei de brusture, cunoscută pentru beneficiile sale în protejarea aparatului urinar și combaterea formării pietrelor la rinichi.
Lidia Fecioru, ceaiul care sfărâmă pietrele din rinichi şi curăţă corpul de metale grele
Mai mult decât atât, bioenergoterapeuta oferă multiple modalități de administrare a acestei plante benefice. Rădăcina de brusture poate fi transformată în pulbere și consumată cu apă, sub formă de ceai sau chiar mestecată în cazul în care este proaspăt culesă. În varianta uscată, rădăcina de brusture poate fi măcinată și consumată sub formă de praf, luându-se o jumătate de linguriță în ceai de trei ori pe zi. Alternativ, se poate prepara ceai de brusture și consuma câte trei căni pe zi, pe o perioadă determinată.
De asemenea, există și alte plante benefice în tratarea pietrelor la rinichi, însă brusturele se remarcă prin capacitatea sa de a le sfărâma. Rădăcina de brusture este recunoscută ca fiind extrem de eficientă pentru întregul corp, eliminând metalele grele din organism și contribuind la menținerea sănătății sistemului urinar.
Dulceața care te scapă de pietrele la rinichi
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un tratament inedit și natural pentru combaterea pietrelor la rinichi, bazat pe o rețetă simplă și eficientă de dulceață de ceapă. Pentru această rețetă, vor fi necesare două kilograme de ceapă, care se vor toca fin, urmate de adăugarea a două kilograme de zahăr.
Procesul continuă prin combinarea cepei și a zahărului într-o cratiță, amestecându-le până ce compoziția devine o pastă galbenă omogenă. Odată ce obține o nuanță arămie, dulceața se va depozita într-un borcan, în timp ce restul se păstrează la frigider pentru utilizare ulterioară.