Mierea, leacul natural pentru creșterea potenței. Uită de probleme și bucură-te de partide amoroase incendiare

Mierea, leacul natural pentru creșterea potenței. Uită de probleme și bucură-te de partide amoroase incendiare © pixabay.ro

În zilele noastre, din păcate, tot mai mulți bărbați ajung să se confrunte cu grave probleme legate de potență. Cu toate că exită pe internet diverse așa-zise „leacuri minune” pentru tratarea acestor probleme, cea mai bună soluție pentru creșterea potenței este una naturală și deloc nocivă. 

Dacă nu știai încă, creșterea potenței poate fi influențată de un aliment extrem de banal, la îndemâna oricui. Este vorba despre miere! Dacă și tu te confrunți cu problemel legate de potență, iată ce trebuie să faci. 

Foarte folositoare pentru sănătate și pentru îmbunătățirea potenței este mierea, iar dacă o mai combini și cu nuci și alune, totul este perfect. Pentru a scăpa de problemele legate de potență trebuie să amesteci 100 de grame de nuci cu o lingură de miere și să consumi câte o lingură de miere și nuci în fiecare zi, cu 3 – 4 ore înainte să dormi. Efectul nu va fi imediat, însă doar după câteva zile după începere vei putea sesiza apariția rezultatelor.

Dacă nu îți plac nucile, le poți înlocui cu semințe de floarea soarelui (fără coajă bineînțeles), semințe de susan, prune. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro