Eşti singur(ă)? Uite ce trebuie să faci înainte de a începe o relație nouă

Cuplu © Pixabay

Chiar dacă abia ai ieșit dintr-o relație sau a trecut mult timp de la ultima ta interacțiune socială, trebuie să te asiguri că nu există obstacole pe acest drum nou. Ți-e teamă că o să treci prin aceleași dezamagiri? Ei bine, totul are o rezolvare.

1. Încă te gândești la fostul iubit? Asigură-te că n-o s-o mai faci. 

Fie că v-ați despărțit recent sau în urmă cu câțiva ani, sunt situații în care crezi că el era sufletul tău pereche și pur și simplu nu ți-l poți scoate din minte. Ei bine, este un motiv pentru care îi spui ”fostul iubit”. Trebuie să realizezi că dacă el nu se află în prezent, ceva nu era în regulă cu relația voastră. Poate nu vă potriveați, poate nu aveați planuri de viitor comune sau poate vă aflați în etape diferite ale vieții. Orice ar fi, dacă îți dorești să începi o nouă relație fii sigură că ești împăcată cu tot ce s-a întâmplat în trecut cu fostul tău iubit.

2. Învață să te iubești pe tine. Te vor iubi și alții.

Nu îți fie teamă să petreci puțin timp doar cu tine. Ar fi bine să-ți oferi atenție în aceeași măsură în care ți-ai dori să-ți acorde partenerul. Amintește-ți de pasiunile tale și fă ce îți place, apoi încearcă câteva lucruri noi. Și nu în ultimul rând, nu uita să te bucuri de libertatea pe care încă o mai ai. Lucrează la stima de sine și fă orice pentru a te simți bine în pielea ta. Emană încredere când te vei duce la întâlnire și nu o s-o dai în bară. Ești un om frumos și n-ar trebui să uiți asta!

3. Nu compara persoanele din prezent cu cele din trecut.

Ești în sfârșit față în față cu o persoană nouă. Pare că aveți destul de multe lucruri în comun și compari fără să vrei persoana cea nouă cu cele din trecut, care au contat măcar puțin pentru tine. Fii deschis și dă-le o șansă oamenilor care intră în viața ta. S-ar putea să te surprindă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro