Cât de mult afectează lipsa imaginației în dormitor, partidele de sex. Ce spun specialiștii

+3 click pentru
galerie

Cât de mult afectează lipsa imaginației în dormitor, partidele de sex. Ce spun specialiștii © hepta.ro

Cu toții știm că o viață sexuală perfectă implică și un pic de imaginație. Atunci când te afli cu partenerul tău în dormitor este momentul perfect să te eliberezi de stresul cotidian și să dai frâu liber imaginației, pentru a te putea bucura de senzații de neuitat. 

Specialiștii sunt de părere că lipsa imaginației în dormitor poate aduce consecințe grave. De ce? Pentru că sexul fără imaginația este doar un produs plin de monotonie și nu ne ajută niciodată să ne cunoaștem îndeajuns partenerul din dormitor. Mai mult, specialiștii informează că și fanteziile sunt un produs al imaginației, așa că dacă ducem lipsă de imaginație atunci când facem sex, fanteziile pe care le avem nu vor prinde niciodată formă. 

În timpul sexului trebuie să fim plini de creativitate, dezinhibați și deschiși spre orice provocare, toate acestea pentru a ne putea bucura de cele mai tari senzații alături de partenerul din dormitor. 

Ne plângem că relațiile noastre nu merg, că nu mai e cum a fost, dar nu facem nimic pentru a schimba situația. Nici măcar nu se gândim cum a fost la început. Nu cumva imaginația/fantezia domina climatul acelei etape a relației? Așadar, data viitoare când mai ești cu partenerul tău în pat, lasă inhibițiile și bucură-te de tot ceea ce vă puteți oferi, unul altuia.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro