Poziţii sexuale fierbinţi, ideale pentru serile friguroase! "Scoica îngheţată" a înnebunit cuplurile

Poziţii sexuale pentru vreme friguroasă © Foto simbol Hepta

Temperaturile scad din ce în ce mai mult, iar serile cu partenerul trebuie să devină din ce în ce mai fierbinţi, pentru a păstra echilibrul. Din acest motiv, există câteva poziţii sexuale care vă pot ajuta pe amândoi să vă încălziţi mai repede, în serile friguroase. Totodată, mai mult sex fierbinte, mai puţin de plătit la căldură!

1. Muntele - O poziţie sexuală denumită în ton cu vremea. Această poziţie este extrem de incitantă şi nu prea obositoare. Construieşte un munte din mai multe perne şi apleacă-te în faţa, peste teancul format. Partenerul va sta în genunchi în spatele tău şi penetrarea se va face pe la spate. Poziţia "muntele" va creşte temperatura corpului cu câteva grade. 

2. Scoica îngheţată - Pentru această poziţie, trebuie să te aşezi pe o parte, în poziţia ghemuit, în timp ce partenerul stă în spate, în poziţia misionarului. Pentru un orgasm garantat, această poziţie presupune penetrare intensă. În plus, un mod excelent de a simţi căldura. 

3. Poziţia ursului - Ambii parteneri se întind pe o parte, faţă în faţă, dar invers, chipul femeii în dreptul picioarelor bărbatului şi invers. Această poziţie este plină de senzaţii. Femeia îşi flexează picioarele, strecurând unul sub corpul bărbatului şi trecându-l pe celălalt peste acesta, ea cuprinde bazinul lui şi se lasă penetrată lipindu-se de el. Orgasmul este garantat, la fel şi temperatura ridicată a camerei, potrivit herway.net. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro