Poziția sexuală care te aduce la orgasm în maxim 30 de secunde! Provoacă o explozie de plăcere

Sex © hepta.ro

Ce ar mai fi sexul, fără plăcerea supremă, numită orgasm? Din păcate, foarte multe femei au nevoie de mai mult timp pentru a atinge orgasmul, iar acest lucru îl poate face pe partener să creadă că nu este suficient de bun în pat. 

Foarte multe femei ajung greu la orgasm, din mai multe motive. Fie că este vorba despre starea lor de spirit, de răbdarea partenerului de sex sau chiar de un libidou scăzut, lipsa orgasmului sau orgasmul întârziat poate fi ceva extrem de neplăcut. O femeie, pentru a ajunge la orgasm, are foarte multă nevoie de grija partenerului său, dar și de o poziție sexuală intensă, care îi va provoca plăcerea maximă. 

Dacă vrei să ajungi la orgasm în mai puțin de 30 de secunde, încearcă poziția „acrobatul”. Tot ce ai de făcut este să te sprijini cu mâinile de pervaz sau de masă, iar piciorul stâng să îl ridici și să-l încolăcești pe bazinul partenerului, în timp ce stai cu spatele. Modul în care te va penetra acesta va fi unul extrem de intens, iar tu vei simți orgasmul în mai puțin de 30 de secunde!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro