Vine Moșul cu o pereche de papuci? De ce se despart cuplurile în preajma sărbătorilor de iarnă

Cuplu de sarbatori © Pexels

Spiritul sărbătorilor a cuprins pe toată lumea și între două globulețe puse în brad sau un colind, unii se mai gândesc și la despărțirea de partener.

Înaintea sărbătorilor de iarnă, apar adesea multe certuri în cupluri și totul degenerează până la o despărțire inevitabilă. Unul dintre motive este că nu petreceți mult timp împreună, oricât de aberant ar suna. Faptul că vă concentrați pe rude și pe prieteni, pe cina de sărbători și pe cadourile făcute altora și nu mai aveți timp de voi. 

Un alt motiv de despărțire este obligația de a fi vesel în această perioadă. Ei bine, unii parcă se simt nevoiți să adopte o atitudine mai pozitivă de sărbători, chiar și când nu aceasta este starea lor. Atata bucurie, atatea rasete, luminite joviale, totul parca este un cadru fals dintr-un film și parcă tu nu te încadrezi prea bine. Oricum ar fi, este de reținut faptul că nu sărbătorile de iarnă duc spre certuri în familie sau în cuplu.

Este într-adevăr o perioadă cu circumstanțe ce pot contribui la acestea. Cel mai bine este să discuți cu partenerul să găsiți soluția care vi se potrivește. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro