Ce poți face cu ouăle rămase după Paște. Cea mai bună rețetă de salată bavareză
Publicat pe 25.04.2022 la 12:54 Actualizat pe 25.04.2022 la 12:54
Ți-au rămas multe ouă după masa de Paște și nu știi ce poți face cu ele ca să nu le arunci? Ei bine, noi îți sărim în ajutor de data aceasta și îți spunem cum se face rețeta de salata bavareză, bazată în mare parte pe ouă fierte. Încearcă și cu siguranță nu o să mai arunci ouăle de la Sfintele Sărbători Pascale!
- Salata bavareză cu ouăle rămas de la Paște
- Cum să folosești ouăle de Paște
Vrei ca anul acesta să găsești o metodă pentru a nu mai arunca mâncarea rămasă de la Paște, noi am găsit-o, iar acum ți-o prezentăm și ție.
Ce poți face cu ouăle rămase de la Paște. Rețeta de salată bavareză
Este mai ușor ca niciodată să economisești să ai grijă de buzunarul tău, mai ales când vine vorba de ouăle rămase de la Paște pe care le poți face oricând o salată bavareză care îți încântă papilele gustative pe cinste.
Ingrediente:
- 8 bucăți cartofi albi, fainosi
- 2 bucăți castraveţi acri
- 1 bucată ceapă roșie
- 4 bucăți ouă
- 4 linguri maioneză
- 1 praf sare, piper
Mod de preparare:
Ei bine, dacă ezitai să o faci pentru că ai putea să stai mult timp în bucătărie, nu este deloc așa. Salata bavareză se face mai repede decât te-ai fi așteptat și folosești foarte puține ingrediente. Prin urmare, pentru început se spală bine cartofii și se pun la fiert în apă cu sare, în coajă.
Ouăle colorate se curăța de coajă și se taie cubulețe, la fel șic eapa cu castraveții. Odată fierţi cartofii, se curaţa de coajă, se taie cuburi și se amestecă imediat cu maioneză, cât sunt calzi. Se adaugă restul ingredientelor, castraveţii bine scurși de zeamă pe care și-o lasă, sare și piper.
Se lasă la rece o perioadă bună de timp pentru a nu fi grețoasă, iar apoi poate fi servită alături de cei dragi, ca un preparat culinar ușor după masa încărcată de Paște. Poftă bună!
CITEȘTE ȘI: Cum trebuie să îți petreci prima zi de Paște pentru a avea un an norocos. Care este tradiția