Rețetă de salată de ouă. Un aperitiv pentru masa de Paște
Publicat pe 15.04.2022 la 23:47 Actualizat pe 15.04.2022 la 23:47
Te-ai gândit ce aperitive vei pregăti pentru masa de Paște. Dacă nu, noi venim cu soluția și îți prezentăm o rețetă de salată de ouă. Acest preparat nu conține multe ingrediente, este unul simplu și foarte gustos.
- Rețetă de salată de ouă
- Un aperitiv pentru masa de Paște
Rețeta de salată de ouă este un preparat care nu ar trebui să lipsească de pe masa ta de Paște. Nu este greu de preparat și gustul este unul care te va face să te „lingi pe degete”. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și modul de preparare al acestei rețete!
Ingrediente:
-8 ouă
-1 ceapă
-3 linguri de maioneză
-2 linguri de muștar
-sare
-boia
-praf de usturoi
-piper
Mod de preparare:
Se pun ouăle la fiert, se curăță și se toacă. Într-un bol mai mare se combină maioneza cu muștarul. Adăugați condimente și amestecați bine, apoi puneți ceapa tocată mărunt (orice fel de ceapă doriți și vă place). Acoperiți și băgați la frigider până când serviți, apoi scoateți-o și așezați-o pe masa de Paște.
Maioneza este ușor de făcut, astfel că puneți într-un bol un gălbenuș de ouă, o linguriță de muștar cu hrean și amestecați bine. După ce s-a format o compoziție placuta, puneți puțin câte puțin ulei și frecați ușor, amestecând doar în aceeași parte. Aveți grijă că dacă amestecați în altă direcție, maioneza se poate tăia.
Citește și: Rețetă friptură de miel la cuptor. Un preparat ideal pentru invitații de Paște