Cea mai bună rețetă pentru pizza la tigaie. Toate gospodinele trebuie să o încerce
Publicat pe 14.07.2020 la 19:53 Actualizat pe 14.07.2020 la 19:54
Nimic nu se compară într-o zi de vară cu felie delicioasă de pizza. Cei mai mulți aleg să și-o comande de la restaurant. Dar dacă vrei să o faci în propria bucătărie, aveam o rețetă foarte simplă pentru tine.
- Rețetă simplă de pizza.
- Cum să prepari pizza la tigaie?
Dacă ai pofta de o pizza bună pe care să o faci la tine acasă, ai putea să o încerci pe cea la tigaie. Este foarte ușor de preparat, nu ai nevoie de foarte multe ingrediente și nici de foarte mult timp. Aceasta poate fi o opțiune ideală pentru o cină în familie, iar copiii sigur se vor bucura și o vor consuma pe toată.
Pizza la tigaie se prepară repede, dar trebuie să respecți întocmai modul de prepare de mai jos.
Timp de preparare: 15 minune
Ingrediente
Pentru blat:
9-10 linguri de făină
3 linguri de iaurt/smântână
2-3 ouă
Sare
Pentru topping (la alegere)
parmesan/ mozzarella
ciuperci, ardei, ceapă etc.
sos de roșii
mezeluri/carne gătită
Mod de preparare:
Toate alimentele pentru blat se amestecă într-un bol, până se obține un aluat moale și omogen. Tigaia se încinge la foc mediu, se pune puțin ulei și se toarnă imediat aluatul pregătit înainte.
Toppingurile se adaugă deasupra. Le poți așeza după bunul plac și în ce ordine dorești, astfel încât să arate cât mai apetisant. Poți alege un dressing pe care familia îl adoră sau sosurile preferate ale copiilor, cu siguranță se vor bucura că ai ținut cont de gusturile lor.
Pizza se lasă în tigaie să se coacă, la foc mic spre mediu. Pizza este gata când se rumenește pe margini și când cașcavalul s-a topit. O poți lua de pe foc și o poți servi așa cum îți dorești. Nu uita să o feliezi cât e caldă!
Citește și: Cum pregătești acasă cea mai bună înghețată! Rețeta pentru un desert perfect în zilele caniculare