Ciuperci umplute la cuptor. Rețeta Keto
Publicat pe 17.04.2022 la 23:13 Actualizat pe 17.04.2022 la 23:13
Această rețetă de ciuperci umplute la cuptor este foarte ușoară și rapidă, keto. Acestea pot fi servite ca cină sau garnitură și conțin o umplutură din trei feluri de brânză, spanac și sos de roșii. Rețeta aceasta este delicioasă și sățioasă.
- Ciuperci umplute la cuptor
- Cum se prepară această rețetă gustoasă
Rețeta de ciuperci umplute la cuptor este foarte sănătoasă și gustoasă. De menționat este faptul că este o rețetă keto, deci este perfectă pentru pierderea în greutate. Se prepară simplu și rapid și este perfectă pentru mesele în familie, alături de cei dragi.
Ingrediente
6 ciuperci portobello mari - cu codițele tăiate
3/4 cana (200g) sos marinara
1/3 cana mozzarella răzuită
Pentru umplutura
56 g spanac proaspăt
1 cana brânză ricotta
1/4 cană parmezan
1/2 cana mozzarella
1 ou
2 linguri ceapă
¾ linguriță sare
¼ linguriță piper negru măcinat
Mod de preparare
Ciupercile se curăță bine, se taie codițele lor și se îndepărtează pielea de deasupra. Se toacă mărunt spanacul și se pune într-un bol. Peste el se pune cele trei tipuri de brânză. Se pune și oul, ceapa tocată mărunt, sare, piper și se amestecă bine. Sosul marinara se pune într-o tavă mare pentru cuptor. Puneți ciupercile în tavă , apoi le umpleți cu amestecul din spanac și brânză peste care se presară mozzarella. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 30-35 de minute sau până ciupercile devin fragede și brânza începe să se topească. Poftă bună!