Ingredientul pe care să nu-l pui niciodată in sarmale. Le vei strica gustul
De Andreea Stancescu.
Publicat pe 08.12.2022 la 10:47
Actualizat pe 08.12.2022 la 10:47
Sarmalele sunt unul dintre cele mai iubite preparate de către români. Acestea se prepară doar de către gospodinele cu experiență, necesitând mai multă atenție și dedicare. Pentru un gust desăvârșit trebuie să elimini un ingredient pe care îl folosești în mod frecvent.
- Ce ingredient nu se pune în sarmale
- Gospodinele trebuie să știe
Masa de Crăciun nu poate exista fără o porție de sarmale, astfel că bucătăresele se pregătesc intens pentru acest moment. Ca preparatul să iasă perfect, trebuie să respectăm câteva reguli bine stabilite.
Ce ingredient nu se pune în sarmale
Deși sarmalele reprezintă un preparat apreciat de toți românii, vine cu pachet și cu o mulțime de calorii. Dacă ai grijă la silueta ta, vei evita să pui un ingredient. Pe lângă caloriile pe care le vei adăuga un plus, le vei strica gustul și nu îți dorești acest lucru.
Privind sărbătorile de iarnă, noi trebuie să fim cumpătați și să nu facem niciun exces. În perioadă perioadă ar trebui să ne axăm pe timpul alături de familie și pe amintirile pe care le creăm împreună.
Mihaela Bilic, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști a transmis un mesaj pe rețelele de socializare cu privire la greșeala majoră pe care o fac românii în această perioadă. Totodată, a explicat și cum trebuie să le consumăm, mai ales că renunțăm la un ingredient important.
Cu ce se poate înlocui mămăliga
Deși mulți români nu pot să consume sarmale fără mămăligă, există o soluție și pentru aceștia. Nutriționistul recomandă că consumați mai puțin și, de asemenea, renunțați la smântână. Se poate înlocui cu iaurtul grecesc, având un procent de grăsime mai mic.
CITEȘTE ȘI: Ingredientele pentru cele mai bune sarmale de post. Ce să pui în ele să aibă un gust perfect