Ingredientul pe care să-l pui în aluatul gogoșilor pentru a ieși pufoase. Nu multe gospodine știu
Publicat pe 09.01.2024 la 20:20 Actualizat pe 09.01.2024 la 20:20
Există un ingredient pe care trebuie neapărat să-l pui în aluatul gogoșilor pentru a ieși pufoase. Nu multe gospodine știu despre ce produs este vorba, însă oricine ar trebui să încerce acest truc. Iată despre ce ingredient este vorba!
- Ce ingredient să pui în aluatul gogoșilor ca să iasă pufoase
- Orice gospodină ar trebui să urmeze acest truc
Dacă gogoșile tale nu ies niciodată pufoase, atunci află că există un ingredient care le face să fie așa. Acest aliment trebuie pus în aluatul preparatului. Iată ce trebuie să faci pentru a te bucura de un desert delicios!
Ingredientul pe care să-l pui în aluatul gogoșilor pentru a ieși pufoase
Ingredientul pe care să-l pui în aluatul gogoșilor pentru a ieși pufoase este iaurtul. Încorporarea iaurtului sau a smântânii în aluat poate contribui la o textură mai pufoasă și la o aromă mai bogată.
Rețetă de gogoși pufoase
Ingrediente:
-2 căni de făină de grâu
-1 cană de iaurt natural
-1/2 cană de zahăr
-2 ouă
-1 linguriță de extract de vanilie
-1/2 linguriță de sare
-1 linguriță de praf de copt
-ullei pentru prăjit
-zahăr pudră pentru presărat
Mod de preparare:
Într-un bol mare, amestecă făina, zahărul, sarea și praful de copt. În alt bol, bate ouăle și adaugă iaurtul și extractul de vanilie. Amestecă bine până când obții o compoziție omogenă.
Adaugă amestecul umed peste ingredientele uscate și amestecă cu grijă până când obții un aluat omogen. Nu amesteca prea mult, doar până când toate ingredientele sunt incorporate.
Încinge uleiul într-o tigaie adâncă la temperatura potrivită pentru prăjit. Cu ajutorul a două linguri, formează biluțe de aluat și așează-le în uleiul încins. Prăjește gogoșile pe ambele părți până devin aurii și pufoase. Asigură-te că temperatura uleiului este menținută constantă pentru a evita prăjirea inegală.
Scoate gogoșile pe un șervețel pentru a absorbi excesul de ulei. Presară zahăr pudră peste gogoși pentru un gust dulce și aromat. Poftă bună!
Citește și: Rețeta de tort Bounty de post fără coacere. Desertul cu care îi vei răsfăța pe cei dragi în această perioadă