Ingredientul pe care trebuie să îl adaugi în mâncarea de spanac pentru un gust delicios. Este ieftin și îl găsești la toate magazinele
De Ilinca Lunca.
Publicat pe 25.01.2023 la 16:05
Actualizat pe 25.01.2023 la 16:05
Mâncarea de spanac este o adevărată delicatesă atunci când este gătită exact așa cum trebuie. Pentru asta este nevoie de un ingredient secret pe care trebuie neapărat să îl adaugi în rețetă. Nu este vorba despre vreunul sofisticat, ci are un preț mic și se găsește la toate magazinele.
- Ingredientul secret pentru mâncarea de spanac
- Îi va da un gust la care nu te-ai fi gândit
Spanacul este un aliment extrem de sănătos, iar gătit alături de alte câteva ingrediente devine o adevărată delicatesă. Însă, gospodinele iscusite folosesc un ingredient secret, fără care nu își imaginează acest preparat. Acesta este unul dintre cele mai ieftine preparate, în ciuda gustului delicios pe care îl are gătit în acest fel.
Ingredientul secret pe care să îl adaugi în mâncarea de spanac
Acest preparat se gătește după o rețetă simplă, pe care o știm cu toții. Însă, majoritatea oamenilor trec cu vederea un ingredient banal, însă foarte important pentru gustul și textura pe care ți le dorești. Dincolo de trucurile la care trebuie să apelezi în ceea ce privește fierberea spanacului, trebuie să ții cont și de acest aspect.
Așadar, acesta este un ingredient foarte ietin, însă care îi va da un gust și o textură cremoasă. Acesta este untul, care este esențial și se completează perfect cu celelalte ingrediente, mai ales împreună cu usturoiul. Chiar dacă are un preț mic, untul face minuni pentru preparatul tău.
Ce beneficii are spanacul și cu ce se poate servi
Spanacul este o plantă cu multe proprietăți benefice pentru organism, astfel că nu trebuie să îl excluzi din dieta ta. Acesta aduce în organismul tău vitamina A, B6, B și K. Mai mult, spanacul ajută la reglarea tensiunii arteriale, la coagularea sângelui. reduce inflamațiile, ajută la întărirea sistemului imunitar sau previne anemia.
După ce l-ai gătit, poți să îl servești individual sau cu alte preparate. Cel mai bine se completează cu ouă ochiuri, fripturi sau frigănele. De asemenea, spanacul poate să fie chiar și o umplutură pentru clătite sau plăcinte.
Citește și: Rețeta de mâncare de spanac a Ancăi Țurcașiu. E gata în trei minute: ”Nu exagerez ...” / VIDEO