Ingredientul secret care se pune în pilaf. Oferă un gust senzațional preparatului
Publicat pe 24.10.2022 la 14:29 Actualizat pe 24.10.2022 la 14:29
Pilaful este unul dintre preparatele cele mai cunoscute de pe la noi. Orice gospodină l-a preparat măcar o dată în viață. Este deja știut faptul că pilaful de orez diferă pe alocuri în funcție de zona țării, dar în mare parte, Ingredientele sunt cam aceleași. Dacă vrei să mănânci un pilaf de-a dreptul special, cu un gust inegalabil, citește articolul în continuare și vei afla.
- Cum faci cel mai bun pilaf
- Ingredientul secret
Pilaful se prepară în orice gospodărie și fiecare femeie are rețeta adaptată după propriul gust sau după gustul membrilor familiei. Dacă te-ai săturat de gustul pilafului pe care îl mănânci mereu, noi îți oferim o rețeta puțin mai diferită care oferă o aromă senzațională preparatului tău. Tot ce trebuie să faci este fi atent la detalii și cantități.
Ingredientul secret care se pune în pilaf
Pilaful este un preparat extrem de delicios și simplu de făcut. Dacă vrei să ai parte de un pilaf mai diferit față de ai mâncat până acum, trebuie să adaugi, la final, o linguriță de parmezan. Importante sunt și legumele care trebuie să fie proaspete. Iată cum prepari cel mai bun pilaf.
Ingrediente
250 de g de orez
250 de g de ciuperci
o ceapă
un morcov
o jumătate de ardei roșu
800-900 ml de apă
o lingură de parmezan
sare, după gust
ulei
Mod de preparare
Se taie mărunt ceapa și se pune la călit. Se adaugă morcovul dat prin răzătoare, ardeiul roșu tăuat și ciupercile. Se lasă la călit și se adaugă 250 g de orez. Se mai lasă apoi încă 2 minute la călit. După se asdaugă și apa și se lasă să fiarbă orezul timp de 20 de minute. La final se adaugă sare și apoi parmezanul. Poftă bună.