Ingredientul secret folosit de Cătălin Scărlătescu la celebrele lui șnițele. Rețeta juratului de la Chefi la cuțite
Publicat pe 05.09.2022 la 13:22 Actualizat pe 05.09.2022 la 13:23
Șnițelul nu lipsește din meniul românilor. Fie că este preparat cu carne de pui sau de porc. Există o pregătire a acestuia care îl face mult mai delicios, iar chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit care este ingredientul secret pentru prepararea șnițelelor. Iată care este rețeta juratului de la Chefi la cuțite!
- Rețeta de șnițele al lui chef Cătălin Scărlătescu
- Iată care este rețeta juratului de la Chefi la cuțite!
Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți bucătari de la noi din țară. Juratul de la Chefi la cuțite a dezvăluit care este secretul pentru prepararea șnițelelor delicioase, dar și ingredientele necesare. Iată care este rețeta bucătarului!
Rețeta de șnițele al lui chef Cătălin Scărlătescu
Ingrediente:
- piept de pui/ carne de porc / vită
- sare
- piper
- fugi de porumb
- ierburi aromatice (cimbru, oregano, busuioc, rozmarin, pătrunjel sau mărar, după preferințe)
- unt
Mod de preparare:
Cătălin Scărlătescu pune bucățile de carne într-un bol cu un topit și adaugă sare, piper, dar și ierburi aromatice, iar apoi le tăvălește printr-un amestec de fulgi de porumb zdrobiți cât mai fin și le pune în tigaie la prăjit într-o baie de ulei.
Șnițelele vor ieși crocante la exterior, dar și aromate în interior și sunt ușor de preparat și destul de gustoase pentru tine și cei dragi. Poftă bună!
Cătălin Scărlătescu dezvăluie de fiecare dată rețetele pe care le prepară, dar și ingredientele de care ai nevoie pentru mâncăruri delicioase. Bucătarul și-a deschis recent și un restaurant, dar cei care îl îndrăgesc îl pot urmări și în cel mai nou sezon Chefi la cuțite, la Antena 1.