Ingredientul secret pentru cel mai bun piure. Ce trebuie să adaugi după ce au fiert cartofii
Publicat pe 12.09.2022 la 14:22 Actualizat pe 12.09.2022 la 14:22
Vrei să le pregătești celor dragi o masă delicioasă, iar în acest sens îți dorești să îi surprinzi cu cel mai bun piure? Noi venim cu soluția și îți prezentăm ce ingredient trebuie să adaugi după ce s-au fiert catofii. Trucul care te va ajuta să te bucuri de un preparat delicios.
- Ce trebuie să adaugi la piure după ce au fiert cartofii
- Puține gospodine știu
Orice gospodină își dorește să pregătească preparate delicioase pentru cei dragi. Te gândești să faci un piure de cartofi, dar totodată ți se pare că rețeța pe care o știi nu este chiar cea mai gustoasă? Ei bine, secretul gustului stă într-un singur ingredient.
Ce trebuie să adaugi la piure după ce au fiert cartofii
Fără doar și poate, cartofii sunt delicioși, iar mulți pofticioși îi preferă atunci când vine vorba de o masă delicioasă. Te-ai plictisit de piure? Ei bine, această rețetă te va surprinde. Dacă vrei ca preparatul să fie cremos și delicios, pune unt sau sos deasupra, potrivit playtech.ro
Ingrediente
- un kilogram de cartofi
- 100 grame de unt
- 150 grame de parmezan ras
- 200 ml. de lapte călduț
- o jumătate de legătură de mărar tocat
- sare
- piper
Modul de preparare
Pentru început, curăță cartofii de coajă și lasăi în apă pentru aproximativ o jumătate de ore, iar apoi pune-i la fiert, într-o oală cu apă și cu un praf de sare. După ce au început să se înmoaie, zdrobește-i.
Pune peste laptele, parmezanul ras și untul, după care amestecă. La sfârșit, pune peste un sos, dacă vrei, și puțin mărar, iar apoi este gata de servit. Poftă bună!
Alte trucuri utile
Există multe trucuri pe care le poți încerca atunci când vine vorba de piureul de cartofi. Dacă vrei să te bucuri de o masă delicioasă, încălzește laptele și untul înainte. Datorită acestui truc, mâncarea va fi mai cremoasă.
Un alt truc constă în punerea cartofilor la fiert în apă rece, nu atunci când este deja fierbinte. Ține cont de pașii de mai sus, iar apoi nu îți mai rămâne decât să te bucuri de o masă delicioasă.
Citește și: Ingredientul pe care să-l pui pe frunzele plantelor care se rup. Trucul ieftin și util, care te va ajuta