Ingredientul secret pentru cel mai delicios ostropel de pui. Puține gospodine au încercat
Publicat pe 18.11.2022 la 12:23 Actualizat pe 18.11.2022 la 12:23
Multe gospodine folosesc trucuri atunci când vine vorba de gătit, curățenie și grădinărit. Tu știai că poți să faci un ostropel mai delicios decât de obicei? Puterea stă într-un singur ingredient secret! Puține femei știau până acum.
- Ce ingredient trebuie să adaugi la ostropelul de pui pentru un gust mai bun
- Trucul care te va ajuta
În zilele noastre, gospodinele folosesc rețete cât mai noi. Ei bine, bunicile noastre aveau un stil diferit atunci când venea vorba de ostropelul de pui, pentru că adăugau un ingredient la care probabil că nici nu te aștepți.
Ține cont cu strictețe de toți pașii de mai jos, iar apoi nu îți mai rămâne decât să te bucuri de un preparat delicios și special. Gustul îți va aduce aminte de perioada copilăriei.
Ingredientul pentru un ostropel de pui delicios
Deși nici nu te gândeai, ingredientul secret pe care trebuie să îl adaugi la ostropelul de pui pentru un gust mai bun este făina! Trebuie să fii atentă câtă pui în mâncare, pentru că există șanse ca sosul să devină mai gros.
Ingrediente
- 5 căţei de usturoi
- o frunză de dafin
- un kg carne de pui
- două cepe
- 150 g roşii în suc de roşii
- ulei
- sare
- piper
- două linguri oţet din vin
- puțină făină
Modul de preparare
Pentru început, tăiem carnea în bucăți potrivite și o lăsăm la scurs, să se usuce înainte de a o pune la părjit. În tot acest timp ne ocupăm de restul. Tocăm ceapa, usturoiul și roșiile în cubulețe.
Punem într-o cratiță, la călit, ceapa tocată alături de un praf de sare, iar după ce s-a rumenit puțin putem adăugă și apă. Punem carnea peste și lăsăm totul le fiert, după care adăugăm roșiile tăiate în cubulețe.
Punem peste sucul de roșii, frunza de dafin, jumătate de cană de apă în care diluăm oțetul și usturoiul tocat. Adăugăm sare și piper după gust. La final, punem puțină făină.
Lăsăm ostropelul acoperit în timp ce fierbe până se înmoaie carnea și se leagă sosul, iar apoi este gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Ingredientul pentru cea mai bună varză dulce călită de post. Secretul bucătarilor