REȚETE pentru gustări: Mere coapte cu mentă, desertul copilăriei
Publicat pe 10.05.2019 la 14:35 Actualizat pe 10.05.2019 la 14:36
Dacă vrei să pregătești un desert delicios și extrem de ușor de făcut, care să-i impresioneze pe cei dragi, iată ce rețetă ușoară ți-am pregătit, pentru azi!
Dacă vrei să pregătești un desert delicios și extrem de ușor de făcut, care să-i impresioneze pe cei dragi, iată ce rețetă ușoară ți-am pregătit, pentru azi!
Deserturile sunt numai bune de savurat atât de unii singuri, cât și în compania celor dragi. Pentru azi, ca și rețetă pentru gustare/desert, ți-am pregătit ceva ușor de preparat și cu adevărat delicios. Este vorba despre mere coapte, cu mentă!
Iată cum le prepari:
Merele se curăță de coajă și se îndepărtează întreaga parte care conține semințe, după care se pun pe o tavă unsă cu unt. În scobitura făcută se pune, de asemenea, o bucățică mincă de unt și se dă tava la cuptor.
Când merele sunt pe jumătate coapte se scot din cuptor, iar în scobitura în care ai pus untul, adaugi un amestec din frunze de mentă proaspete, frecate cu zahăr şi stafide. Se servesc ca atare sau cu înghețată!
R.D.