Musaca de roșii și brânză cu usturoi. O rețeta numai bună pentru familii numeroase
Publicat pe 25.06.2022 la 16:08 Actualizat pe 25.06.2022 la 16:08
Musacaua de roșii cu brânză și usturoi este un deliciu total. Această preparat este extrem de aromat, gustul fiind de-a dreptul genial. Combinația dintre roșii, cașcaval, mozzarella și usturoi este nemaipomenit de bună și merită încercată. Vezi cum se prepară acest deliciu culinar.
- Musaca de roșii cu brânză și usturoi
- Cum se prepară această rețetă aromată
Rețeta de musaca de roșii cu brânză și usturoi te va cuceri complet din prima. Gusul aromat al acestui preparat este demențial. Este o rețetă perfectă pentru întreaga familie. Cei mici o vor savura și nu se vor mai sătura de ea. Această rețetă merită încercată. Iată cum se prepară.
Ingrediente
200 g cașcaval
300 g mozzarella
2 ouă
2 vinete
10 roșii
10 căței de usturoi
Unt
Mod de preparare
Se spală vinetele și se taie rondele. Se frig pe grătar, câteva minute pe fiecare parte. Roșiile se taie rondele. Mozarella se taie cubulețe și amestecă cu un ou și cu usturoiul tocat. Se montează musacaua de roșii într-un vas termorezistent, uns cu unt. Se pune mai întâi un strat de vinete pentru a consolida baza mâncării, amestecul de brânză și apoi se așază straturi numai de roșii și brânză.Se acoperă cu cașcaval ras. Se coace 20 minute la foc moderat. Se bate oul rămas și se toarnă peste musaca. Nu se adaugă sare, deoarece este cașcavalul suficient de sărat. Poftă Bună!