Prăjitura inimioare îndrăgostite. Un desert ideal pentru 8 martie
Publicat pe 08.03.2022 la 14:19 Actualizat pe 08.03.2022 la 14:19
Ai uitat că astăzi este 8 martie și nu i-ai pregătit nimic partenerei tale de viață? Este prea târziu pentru a căuta un cadou special? Ei bine, noi îți sărim în ajutor! Prăjitura inimoare îndrăgostite o să te salveze în această situație! Încearcă acest desert și cu siguranță nu vei da greș!
- Prăjitura inimioare îndrăgostite!
- Cel mai bun desert!
Este ziua femeilor și de asemenea ziua mamelor, astfel că bărbații trebuie să fie destul de inventivi astăzi pentru a-și surprinde cele mai dragi ființe. Ei bine însă, dacă totul te-a luat pe neașteptate, trebuie doar să ai puțin timp liber și totul se rezolvă!
Prăjitura inimioare îndrăgostite. Un desert ideal pentru 8 martie
Prăjitura inimioare îndrăgostite este un desert de-a drept apetisant, și de asemenea unul care se face extrem de ușor. Tot ceea ce ai nevoie sunto doar câteva ingrediente și puțină răbdare, iar apoi partenera de viață, sau de ce nu, inclusiv mama ta, vor fi cu adevărat surprinse de această prăjitură, care este un curcubeu pe cerul gurii.
Ingrediente:
Blat:
- 3 ouă,
- 6 linguri zahăr,
- 3 linguri ulei,
- 3 linguri lapte,
- 1 linguriță praf de copt,
- 5 linguri făină,
- esență de vanilie
Crema:
- 400 ml lapte,
- 1 pachet cu praf de budincă de căpșuni,
- 3 linguri zahăr
Decor:
- 1 plic gelatină roșie pt decor ,
- 5-6 linguri nucă de cocos
Mod de preparare:
Se bat albușurile spumă cu zahărul, până se face o spumă densă și cremoasă, apoi se adaugă gălbenușurile, uleiul, laptele ,esența și se amestecă ușor cu o spatulă. La final se adaugă făina amestecată cu praful de copt și se amestecă de jos în sus până când este omogenizat.
Cuptorul se dă la 180 de grade Celsius, iar între timp, aluatul obținut se pune intr-o tava unsă cu ulei și tapetată cu făină și se coace 20-25 minute. După ce se răcește blatul, se decupează formele de inimioare, iar apoi se prepară budinca.
Când budinca este gata se lasă sa se răcească puțin. Fiecare inimioară se taie in două pe orizontală și se umple cu budincă, imbrăcând și marginile, apoi se tavălește prin nuca de cocos, iar deasupra se toarnă jeleul pregătit conform instrucțiunilor de pe pachet. Poftă bună!
CITEȘTE ȘI: Prăjitura „Vișinica”. Cea mai delicioasă rețetă