Prăjitura „Mozart”. Cea mai simplă rețetă pentru un început de săptămână
Publicat pe 07.03.2022 la 20:50 Actualizat pe 07.03.2022 la 20:50
Dacă îți este poftă de ceva dulce, dar nu mai știi ce să gătești, noi venim cu soluția. În cazul în care ai musafiri și vrei să le oferi un desert delicios, noi îți prezentăm cea mai simplă rețetă pentru prăjitura „Mozart”. Iată de ce ingrediente avem nevoie!
- Cum se pregătește prăjitura „Mozart”
- Cea mai delicioasă rețetă
Îți este poftă de ceva dulce, dar nu mai știi ce să gătești pentru tine și familia ta? Noi venim cu soluția și îți prezentăm cea mai delicioasă și simplă rețetă pentru prăjitura „Mozart”. Iată de ce ingrediente avem nevoie!
Rețetă pentru prăjitura „Mozart”
Ingrediente
- Iaurt gras
- 150 g zahăr pudră vanilinat
- un plic de gelatină
- 800 g capșuni
- 200 g biscuiți fragezi
- 125 g unt
- 250 g cremă de ciocolată
- Esență vanilie sau rom
Modul de preparare
Pentru început mărunțim biscuiții și îi amestecăm cu untul topit, dar și cu ciocolata și esența de vanilie. Într-o folie turnăm amestecul și îl presăm bine, iar apoi adăugăm peste căpșunile, întregi sau tăiate.
Într-un bol mixăm zahărul pudră și iaurul, după care adăugăm gelatina dizolvată. Turnăm compoziția peste căpușuni și o băgăm la frigider pentru 10 minute. După ce decorăm după bunul plac, băgăm prăjitura la frigider pentru trei ore, iar apoi este gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de ruladă cu caramel și mere. Un desert gustos și rapid